Vinternoll2

Var i Uppsala idag igen. Åkte upp med lite saker till lägenheten och så. hängde upp massa massa kläder och brorsan fixade lite i köket. Verkar dock inte som det finns något ledigt fack i kylen :( Men det löser sig nog. Var i väg och fixade in mig själv i kåren och nationen också så nu är man ÖG-medlem. Fick ett recceprogram och såg en grym sak. Guitar Hero-turnering. Fan vad jag ska träna hårt nu så jag kommer att dominera helt när det väl är dags. Käkade Max på vägen hem. Gott som fan.

Efter det blev det gitarr och sen drog jag ut till träningen. Inge träning för min del :( Men ska till läkaren imorgon så då kanske man får klartecken om pumpen iaf så då är det nog träning som gäller imorgon. Men följer nog upp någon. Linje- OL. Blir nog Sofie. Haha, hon kommer inte undan min terror. Skickade ut Gustaf på en H14-bana idag. Fanns inga andra. Den var svår men han klarade det bra iaf. Han har talang. Ska ut lite mer i skogen bara. Får ta och göra det någongång sen i höst.

Ska även börja läsa lite i någon av de böckerna man lånade av Björn. Får se vilken jag tar bara.

Sitter mest och gäspar nu så kanske är dags för sängen ändå. :p

Dagens bild:
193241-47
Har smyckat min lägenhet lite med den fina kortet jag fick från Pernilla från Skottland :)

Tja

Den döda vinkeln

Återigen längesen man var här, jag vet, jag är en dålig människa. Men så är det ibland. Har vart nere hos Pernilla nu i veckan och det har som vanligt vart trevligt. Mindre kul att åka hem dock. Hoppas vi ses snart.

Var ute på Hantan i fredags. Det var trevligt. Sen igår blev det Kolsvanatta. Det var grymt kul men jag vart rätt full. :/ Så idag har jag verkligen mått skit. Usch. Men det förtjänar man väl.

Har haft ont i bröstet nu förra veckan så har vilat. Tränade torsdags men fick ont då också. Tränar ev imorgon. Får se hur det känns.

Uppsala imorgon. Ska ta med mig massa saker upp och börja fixa lite. Ska gå med i nationen och kåren också. Hoppas de i korridoren är snälla bara annars får man ta och glida upp till Sofie el något så man kan få något man känner iaf.

Snart sportspegeln och Beck.

Dagens bild:
193241-46
Min snygga lägenhet.

Hade bra! Tja


Kräm (så nära får ingen gå)

Sjukt lite sug på att upptadera min blogg just nu. Orkar verkligen inte förutom en liten, liten stund just nu. Men ändå sitter man och klagar på att andar inte uppdaterar sin blogg. Haha.

De senaste dagarna har jag vart lite förkyld så ingen träning för min del utan mest tagit det lugnt. Satt ute i solen igår och fick lite färg iaf. Annars så har jag läst lite och kollat på film. Segt i längden men rätt skönt. Men vill börja träna nu igen. Blir förhoppningsvis imorgon. Kollade på "Ett år med kent (så nära får ingen gå)" för någon dag sedan. Vart sjukt sugen på konserten som väntar den 16 november. Kommer bli grymt.

Uppdaterat rätt mycket på uniteds sida. Grymt snygg.

Var till Västerås idag med Kung Gayson. Trevligt men köpte ingenting. Han köpte däremot en helikopter som jag nog snart kommer att köpa. Fan vad kul. :)

Pernilla är och springer i Skottland och det går bra för henne. Hurra :)

Ska till Uppsala på fredag för att fixa min lägenhet. Nu är det nära. Spännande.
193241-45
Jag som simpsonsfigur. Visst är det likt? Nja, men lite iaf :)

Hoj

We need to eat

Host host. Idag har jag hostat som fan. Irriterad över att skiten aldrig går över. Men bättring snart hoppas jag på. Mest tagit det lugnt idag. Var ner en sväng på stan och köpte glass och öl. Gott gott. Sen skjutsa Pernilla till tåget. Dåligt dåligt. :( Men snart ska jag ju ner dit igen. Hurra hurra. :)

I onsdags hade vi sprintbudkavle. Det var kul, satte ut kontroller och sprang två sträckor. Borde dock inte sprungit alls men det kändes ju bra i början men inte sen. Vann str ett också ;) Fast jag inte ens satt ut kontrollerna, det var Pernillas sida. Kom hela 30 pers. Vi hade trott på max 15 st. Kul.

I morgon blir det qwarn. Ska bli trevligt. Ryktas om förfest hos Kalle också. Blir nog grymt. Bara man blir lite bättre så man kan vara ute lite. Ska bli bra väder också så det är bra.

Kolla på "The wicker man" igår. Rätt okej men bra skum också. Dåligt slut dock.

Dagens bild:
193241-44
Sliter man hårt så hamnar man i tidningen ;)

Tjo

RSS 2.0