Snart helg.

Har två timmar i skolan nu snart och sen blir det en långhelg. Mumma. Ska väl träna en del är det tänkt iaf. Skönt. Nu i veckan har jag haft två seminarium och har väl glidigt med som vanligt. Dock sagt mer än vad jag brukar. Ojoj. Idag har jag tränat lite sprint på förmiddagen. Var bitvis rätt så seg men gick okej ändå. Nu efter skolan blir det ett tempoorienteringspass. Ska bli fint.
Var på en tisdagsträning med Linné igår och jag undrar varför jag inte vart på en sådan förut. Grymt bra träning. Var ett bra gäng i bra tempo. Är skönt att kolla fram en bit i klungan och se Mats Troengs rygg istället för att se någon tattare svettig i Johannisdal ;) Men Johannisdal har sin charm den också. Saknar KKOK rätt mycket ibland, det går inte att komma ifrån.

Hej hej.

Sista dagen.

Haft sista dagen med elever nu på min praktik. Är ganska skönt faktiskt.Gillar eleverna men skönt att det är slut nu. Men lite tråkigt också eftersom det vart en bra praktik. Dags för en veckan nu på historiska institutionen och sen B-uppsats.
Igår var det träning i Hammarskog. Gick riktigt bra faktiskt. Var lite snett på en kontroll annars gick det fint. Var pigg i benen trots att jag inte borde vara det efter fyra dagar i rad med hård träning. Blir lite lugnare idag men samtidigt lite längre.
Länk till kartan: http://img16.imageshack.us/img16/1540/090318lamellan2.jpg

Återuppstånden

Bloggen dog som vanligt efter några få inlägg. Nu hoppar den igång igen, får se hur länge dock.
Skola idag och en lektion om Bellman. Var rätt kul och vi avslutade att lyssna på två av Fredmans epistlar. Bla Märk hur vår skugga med Imperiet. Kul och det var några som gillade den. Sen några Bellmanhistorier :)
Hem och handla på Ica och hämta ut bandybiljetter. Final på lördag. Blir nog riktigt kul. Edsbyn-Västerås.
Tränat idag också. Körde lite backintervaller och formen känns bra :) Kollade in träningsdagboken och har bara två sjukdagar under hela 2009 och de två var förra veckan. Känns bra :)

Ne, lite plugg nu och sen sängen. Tjo


En dag i soffan 2

Klockan ringde 07.30 och då var det bara att kliva upp från sängen och förflytta sig till liggande ställning i soffan. Där låg jag sedan fram till klockan halv ett (med några få pauser) då det var dags för att fixa mat. Slängde i mig käket och sen var det dags för soffan igen och kolla femmilen :) En mycket bra sportdag på TV.
Efter att sett 1000-tals människor späka sina kroppar så var det även dags för mig. På med skorna, fylla vätskebältet och sen bara ge sig ut. Slutade på 121 minuter varav 30 min tempo på mitten. Nöjd över hur det gick även om jag var lite sliten bitvis. Ska bli skönt att trappa ner träningen lite snart när det närmar sig säsong så man slipper vara konstant sliten.

Imorgon är det historialektion signerat Cristian som gäller. Ska snacka lite om Karl XII och hans tidiga regeringsår. Ska bli skoj skoj.
Dags för lite små förberedelser till och sen sängen. Hej hej.


RSS 2.0