Lång lugg

Såg just att jag hade lång lugg, dags att klippa sig snart kanske. Haha. Men det orkas inte med nu. Har mycket annat viktigt att styra upp. Tiomila skiter sig nästan verkar det som. Många skador/sjukdomar och bara en som säger: klart som fan jag springer ändå, men kanske en kortare sträcka. Men man ska inte springa sjuk så jag ska väl inte vara bitter. Haha.

Ultraljud i V-ås idag och läkaren sa att det var bra. Skönt det men vad fan är det då? Jag har ju fortfarande ont, dagligen. Det är jobbigt. Men det är väl bara knyta handen i fickan och vänta. Hoppas på lösning snart.

Annars har jag solat lite och läst bok i dag. Jobb imorgon. Sen tiomila.

Hade bra. Tja

Utan dina andetag

Var och jobbade idag också. Rensade upp lådor. Tråkigt. Sen till Tortuna på träning med ryssarna. Känns som mina dagar går i ultrarapid och aldrig vill ta slut. Många saker är väldigt sega idag. Sen var jag på talagjakt på min gamla högstadieskola, Karlbergsskolan. Det var okej. Några bra bidrag men några lite sämre. Självklart spelades låten som jag har lyssnat på hela dagen i min ipod upp av några tjejer. Rätt okej men långt i från den rätta känslan. Det är verkligen en låt man önskar att man själv skrev och att man hade sångröst och kunde spela gitarr så man kunde farmföra den för den man gillar. Men nu är det inte jag som skrev den så tyvärr. Haha.

Imorgon är det ultraljudsundersökning av hjärtat som står på schemat. Ojojojoj. Hoppas verkligen de säger att allt är lugnt och att det bara är att köra igen. För annars står jag arbetslös på onsdag och med ett dåligt hjärta. Man kan ju hoppas på bättre scenarion.

Till helgen är det nätternas natt. Den hårdaste och tuffaste av alla. Själv står man på sidan och får inte ens ta några så steg in i mörka skogen med pannlampan och kartan som ända vänner. Det var bittert förut men har gått över nu. Men helst hade man ju kämpat på i mörkret istället för att stå brevid och frysa som fan.

I dag har jag saknat och då passar låten bra. Snart lördag.

kent - utan dina andetag

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag

Natt-KM

Idag har det vart en riktigt skön dag. Sov till elva ungefär. Blev väl 13 timmars sömn i natt. Verkligen välbehövligt. Helgen har vart rätt seg, lagledare i fredags på stigtomtakavlen. Hemma halv fyra och upp tre timmar senare för att vara lagledare på samma kavle igen. Gick väl sådär. Som vanligt tar vi oss aldrig runt en hel kavle. Men kändes som det var mer otur som gjorde det denna gång. Illa illa. Hoppas bara gubbarna tar dig runt tiomila så är jag nöjd.

Har fixat med natt-km nu också så det är klart. Känns skönt. Det enda som ska göras är väl att skriva ut kartor. Sen är det klart. Skönt skönt.

Jobb imorgon, får se hur jag känner mig. Blir det mer jobbigt än vad det vart nu så får jag ta och prata med chefen om det.

Trött nu. Kanske kollar på någon film ikväll. Får se.

Hörs


Trapp-torsdag

Jobbat idag. Då var man igång igen. Inge fabrik för min del utan nu var det rensa ur arkiv. Segt, men fick springa upp och ner för trappa 1000 ggr så nu är jag trött i benen. Lite för mycket ansträngning än jag tror vad bra men jag tog det så lugnt jag kunde. Så i morgon är det bara lite kvar så det går nog snabbt. Var uppe och kollade till min kära fabrik idag igen. Den såg ut att vara som vanligt, lite mer damm på plan tre bara.

Var iväg på träning sen. Fick agera ledare och tog tid. Sa att alla skulle ta sig runt med tävlingstempo. Var väl ytters få som tog hela. Bara tre av de som verkligen behövde det. Men så är det.

Imorgon är det fredag, det är kul. Kommer vara lagledare på stigtomta. Kan bli kul men kommer bli sjukt sugen på att springa. Annars blir det mest att ta det lugnt.

Hörs!


Slöa onsdagen

Tänkte om man ska försöka skriva lite mer här nu. Men det får vi väl se hur länge jag håller det. Troligtvis en vecka sen slutar jag :p

Tänkte idag att det vore kul att lägga in sina kartor med vägval här. Just ja, glömde bort att det lär dröja innan man får någon ny karta. Attans.

Har inte gjort så mycket idag. Fixat lite med Uniteds hemsida (skriv i gästboken och kommentarer till mig också ;) ) och vart till tippen med pappa. Sen drog jag och bevakade träningen idag. Såg bra ut även om det saknades folk. Dåligt dåligt. Anmält SI-nr och laguppställning på tiomilas hemsida nu. Snart dags, illa att man inte är med. Men ska väl göra det bästa jag kan för att få mina mannar frammåt.

Pratat i telefon idag en stund. Var trevligt. Vi måste göra det oftare. Blir så glad av det.
Saknar

Snart sängen, jobb i morgon. Ska bli lite skönt att börja igen, men det vankas väl lite mindre roliga jobb men bara jag slipper gå hemma är jag nöjd.

Haepa

Specialidrott

Vart på möte idag om Sofies specialidrott. Tråkigt men nyttigt för att veta hur man ska sätta betyg och hur de har det upplagt. Många kurser kommer det att bli för Sofie. Haha.
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Hängt tvätt :p Sen har jag ringt till läkaren men hon var inte där idag så hon skulle ringa mig imorgon. Kan bli så att jag får komma och jobba lite. Men inte uppe på fabriken utan något annat. Men bättre det än att sitta hemma. Kommer bli sjukt drygt att gå dagtid bara. Nu när man vant sig med skift. Men som sagt var, bättre än att vara hemma.

Sen var det träning med klubben. SI-ansvarig som vanligt. BUUU, tråkigt. Men det gick bra. Prata lite med ryssarna och det visar sig att man kan prata med de men man får ta allt typ 1000 ggr :p Men kul att de är här iaf. :)

Imorgon händer väl inget spec. Ska ut och gå, har inte gjort det på två dagar. Tänkte gå förbi morfar och säga hej och farmor på vägen tillbaka.

Har ny stol till datorn så det är skönt.

Hänt saker med KK United.
http://home.koping.net/u2820a

Dagens roligaste nr 1: okhjonas tar ett tillsynes grymt vägval på strecket. Det visar sig inte vara så bra så han helt plötsligt kommer fram till E18. ;)
Dagens roligaste nr 2: Eric Englöf måste efter ett stort misstag göra om natt-kmbanorna i ocad. Eric slår på stort och gör en sjukt snygg karta men stor plats för sponsorer och klubblogga. Visar sig så fort kungen (jag) tittar på kartan att han har klippt bort IKW-stugan där målet kommer att vara. Gör om, gör rätt.

Haepa


SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Jag tycker om sol och fint väder. Det är så skönt. Har vart ute i solen och läst på förmiddagen och nu på eftermiddagen var jag ute och gick runt ullvibackar. Tog fan två timmar, men då kan tilläggas att jag gick väldigt sakta. Vill ogärna höja pulsen alls. Men det var skönt att gå och ha Ipoden som sällskap. Har lite ont i ryggen men det beror nog på att jag satt lite för mycket vid datorn igår på en dålig stol. Men det är nog borta snart.

Senare ikväll ska väl något hända. Vad är inte säkert än men något blir det. Blir kul att träffa trevligt folk. Sen är mamma och pappa inte hemma så då får det nog bli kebab till mat ;) Kan laga mat men orkar verkligen inte alls det idag.

En skön dag iaf. Ska gå imorgon också men funderar på att skita i ullvi-runt. För så kul är det inte.

Kolla lite i ocad nu på natt-kmbanorna.

Haepa

365 PEM

PEM är alltså pinnar efter Muck.
Ett år sedan man klev utanför grindarna. Det är länge. Det var en underbar tid med många bra vänner.
Har träffat några av de under civila former och det har vart hur kul som helst.
Tänker tillbaka och ler.

KSP
Två hårda distrubitionsgrupper har precis skutit upp 15 000 KSP-bulor

Helgen

Har inte skrivit på ett tag nu så det är väl dags. Fortfarande dåligt med kommentarer. Skärpning! ;)
Har haft en bra helg som innehöll tävlingar, (dock inte för mig), mat, godis, pernilla, lite öl och lite nya inköp. Nöjd med två par nya skor och en jacka. Köpte även The Arks nya idag, två skivor av The Mo och en skiva med Mika.
Var hos doktorn i går och blev sjukskriven till den 22a till att börja med.  Eftersom vården är den segaste i världen så kommer det troligtvis att bli längre. Vill bli frisk snart.

Sen har jag vart ute och gått lite, vart uppe på Ströbohög och kollat ut över stan. Det blåste!! Sen idag har jag gått "IKEA-rundan" och bara tagit det lugnt. Pernilla åkte hem idag så det var dåligt :( Tråkigt när man har blivit riktigt van med ditt sällskap. Hoppas på längre stunder senare...

Annars är det lugnt. Ska se till att gå en vända varje dag iaf och läsa lite kanske. Är så sjukt träkigt att bara gå hemma. Usch.

Så har ryssarna kommit för i år nu. En av killarna pratade lite engelska iaf så det var bra. Den andra var bara stor och såg ut som han var sugen på att döda någon. Men han är säkert snäll.

Ska kolla en rulle sen och käka lite popcorn ;)

Hej hej

Blä


Snart behövs det en vändning.  Känns som allt man gör är tråkigt och värdelöst. Finns inte  många bra saker nu. Du är viktig nu.

Nytt EKG idag men det blir väl inget svar på några dagar. Så vinterns mål som har haft vingar ett tag lyfter väl snart för att inte komma tillbaka. Dock finns det lite lite hopp kvar. Men det ska nog mycket till. Får väl flytta målet till Jukola och Oringen istället. Om man får springa då. FAN, har aldrig vart så bra som jag var förut. Så jävla typiskt.

Vart hemma från jobbet också. Vill knappst paja hjärtat där inne i fabriken. Återstår att se när jag kommer tillbaka. Troligtvis inte denna vecka. Kanske nästa. Om det vill sig väl vill säga. Nej, dags att sluta vara negativ, men tyvärr är det en sån dag idag. Men tyck inte synd om mig, för det gör inte jag. Vill inte att folk ska göra det heller!

Igår var det träning för klubbens elit och jag har väl gått över till att vara lagledare så man var ju tvungen att vara där och kolla läget. Slöa D16-20 springer näst längsta när de behöver springa längre ;) Sen kebab på Verona och då hände det; Filip och Fredrik kliver ut ur sen bil på parkeringen. Dagens händelse, eller inte. Var väl lite roligt men sen vart det tragiskt när massa fjortisar glider upp brevid och ska vara coola. Själva var vi ju iskalla och väntade kvar inne på Verona så att det inte fanns någon chans att vi skulle komma med på bild när vi gick till bilen. Haha.

Man kanske ska börja prata lite norska. Det låter ju klockrent. Lätt bästa språket förutom västmanlänskan. ;) Fast det är ju mer en dialekt, men det kanske norskan är av svenskan. Vet inte, men det är ju väldigt lika.

Snart fredag, längtar.

Tänkte hitta på någon rolig avslutning, men kom inte på något så det får väl bli:
 BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


RSS 2.0