Ryggen

Har ont som fan i ryggen idag. Tror att det kan bero på hela dagen i bilen i söndags hem från SM. Sitter inte bra när jag sitter i stolar för länge. Illa, illa.
Men vad gör det en dag som denna då jag fick reda på att jag satte min första tenta på Uppsala Universitet. YES! Fan vad skönt. Så nu kan man lägga antiken bakom sig, känns ju inte alls dumt. Bara att fokusera på medeltiden nu. Kommer bli roligt. :)

I helgen var jag ner till Pernilla för att sen dra mig vidare ner till Halmstad och SM i budkavle. Med facit i hand så borde jag nog ha stannat kvar hos Pernilla. Ångrar mig grymt. Men SM var kul, fast både jag och Thomas kortade av. Snäll som han är så skickar han ut mig med täten fast vi inte ens sett honom vid varvningen så man var ju inte alls med när Per Forsberg ropar ut Köping-Kolsva vid förvarningen. Men tur att vi bara var två st för förkylningen satt verkligen kvar i kroppen och jag var sjukt seg.

På vägen hem stannade vi en snabbis vid Pernilla och fikade lite. Riktigt god sockerkaka, mums. :) Var sen tvungen att åka och det verkar dröja tills vi ses igen :(

Har även skaffat mig facebook nu :p Är rätt så skoj faktiskt. Gick med i UFO, Uppsalas Förenade Orienterare, som dock verkar vara väldigt inaktiv.

Vart på annan studentOL igår vid Linnés klubbstuga. Var kul och kunde springa lite fort iaf om jag plågade mig riktigt mycket. :/

Går nog med i IF Thor istället för Linné. Mycket närmare till träningarna och lite billigare :p Fan, man har ju gått och blivit snål. Haha.

Ska snart dra och köpa biljetter till baklängessexan, en sittninga där man börjar med tacktalet och slutar med fördrinken. Kommer bli grymt. Synd att Sverige spelar mot Liechtenstein då bara :S

Dagens bild
193241-51
Jag och Sofie på Reccegasque.

Kents nya video är grym:


Hej hej

Ingenting

Sitter och lyssnar på kents nya singel. Skäms på mig då den först släpps imorgon. Men kent blir nog inte så ledsna med tanke på att jag kommer att köpa den sen också. Men jag är lite rädd, singeln är ett steg tillbaka. Inte till du och jag, döden utan lite längre bak. Till ungefär 2002. Det är lite Vapen och Ammunition över låten. Behöver inte vara något negativt men det blir så kommersiellt. Men låten är bra och det är skönt att höra Jocke sjunga igen.

Är min första helg nu i Uppsala faktiskt. Var på reccegasque i fredags. Var riktigt trevligt. Sen drog jag och Sofie vidare till Norrlands och det var sjukt stort. Tappade bort henne direkt och sen var det ju kört. Fick dock tag i varandra lite senare och sen blev det kebab på vägen hem. Ganska god kebab faktiskt. Dagen efter var jag lite sliten faktiskt men det gick över rätt fort.

Idag är det plugg, plugg, plugg som står på schemat. Inge träning än eftersom jag fortfarande har ont i halsen. :( Knappast den bästa uppladdningen inför SM, men vafan.

Sen ev strykning också men det ska jag nog göra efter skrivningen på onsdag.

Dagens bild:
193241-49
När vi var och red så hade de bra gödsel. Bästa sorten också. Iaf för mig i fabriken :)

Tjo

Anteckningar.

Sitter och skriver rent mina anteckningar från mina föreläsningar. Varför, kan man ju  undra och det gör väl jag med ibland. Men det bli lättare att läsa de sen när man ser vad det står ;) Tänkte börja med det och sen läsa kurslitteraturen.

I helgen var det lugnt. Tävlade på lördagen, gick okej. Var riktigt fint i skogen. Fotboll sen på kvällen och man får väl vara nöjd med 0-0. Sjukt bra att Island och Lettland hjälpte oss också. Söndagen var träningsdag. Först åkte vi till Linde och körde stjärnorienteringskartminne. Roligt och riktigt fint. Ganska seg dock. Sen mat och färd till Riddarhyttan där dagens andra pass var. Hade lite ont i halsen kände jag när jag sprang så jag kortade av.
Sen var det dags för det värsta med den resan: rida islandshäst. Sjukt läskigt. Fick en häst som inte hade rört sig på fem min, så jag trodde att han stog och laddade för att sparka mig el något. Men han var snäll som fan och det var faktiskt ganska kul att rida.

Igår pluggade jag mest. Dagen idag kommer nog se likadan ut. Blir träning ikväll på Tränstakartan och KM för KKU i diciplinen oreviderad karta. Nu har vi två KM, oreviderad karta och KMtids-KM. Måste försöka fixa sprintkontrollplocknings- KM också :)

Åker tillbaka till Uppsala imorgon. Måste hämta mina linser idag också :(
Hade bra. Tjo

Föreläsning.

Nyss hemkommen från fyra timmars terror. Fan vilken jobbig föreläsning. Han pratade ju konstant i fyra timmar. Första pausen efter två h. Då hade man ju nästan dött. Sjukt jobbigt. Men rätt intressant ändå. Stör mig ännu mer på personer i kursen idag. Snubben som lever för att överbevisa läraren åker ständigt dit ändå. Bra lärare som alltid har svar på tal.

Fick grupperna för seminariena sen också. Börjar på torsdag. Skönt med långhelg. :) Fast måste byta grupp på fredagen då min grupp kom precis under reccegasquen. Illa illa.

Gled ut vid sju sen så såg jag en liten poster om studentOL i Stadsskogen. Börjar nu på måndag så den kan jag inte vara med på men de andra ska jag lätt gå på.

Ska väl käka lite nu. Tja.

Uppsala

Har nu läst Historia A i lite mer än en vecka och det går bra faktiskt. Trivs med det, intressant ämne även om kurslitteraturen kan vara lite tråkig ibland. Finna fina människor i kursen också, allt från hårdrockare till folk som tror att det fortfarande är 1800-tal och sen största stjärnan av alla: han som ser alla romerska kejsare som sina personliga vänner. Haha, höll på att garva ihjäl mig igår när han ställde frågor. Sen har man flera allmänt dryga personer som snackar som fan så fort vi har rast. Har hamnat framför henne två ggr och måste försöka undvika det :(
Idag väntar en 4 h lång föreläsning. Ska bli SÅ roligt. Men är ett intressant ämne idag så det kommer nog gå fort ändå. :)
Uppsala är en fin stad och det är grymt skönt att ha nära till allt. Har punka nu på cykeln så det tar jobbiga fem min till skolan istället för två. Det är tungt. Rätt skönt att bo i egen lägenhet också även om det kändes lite ovant i början. Gemensamt kök går bra då man får tillfällen att snacka skit med sina grannar vilket är rätt trevligt.

Har även hunnit med att börja träna igen även om det går riktigt segt för det mesta. En nattävling, en klassisk och ett KM har man hunnit avverka den senaste veckan. Ska strax ut på ett pass idag också och troligtvis ett imorgon med. Finns dock inte så många ställen att springa på så det är rätt tråkig stad att träna i. Där var faktiskt Köping 1000 ggr bättre.

Skumt väder, ena dagen fryser man ihjäl och andra är det upp mot 18 grader. Vet ju knappt hur man ska klä sig.

Imorgon åker jag hem igen för att köra ett medel-DM i Sörmland och sen en träningsdag på söndag. Får se vilken dag jag åker tillbaka bara. Sön el Mån, svårt val. Får kolla på biljetter sen. Sen måste jag fixa biljett till Reccegasquen också. Ska bli kul att lära sig lite nya saker, som hur man skålar här i Uppsala och hur man sjunger osv :)

Dagens bild:
193241-48
Världens snyggaste dörrmatta. Tack Pernilla :)

Tjo

RSS 2.0