Slutsats

Oringens fem-dagars är över för i år. Det var en mycket roligt tävling. Lite små brister men det skiter jag i. Inte den bästa terrängen men helt klart godkänd. Lite väl lerigt på c-orten bara. En stor bomjävel som gör att man blir så bitter. Men annars inte så många misstag även om benen inte var 100 alla dagar. Orkar inte skriva om alla så jag gör som förra året och sammanfattar Oringen punktvis.

  • Film i bil
  • Slå upp förtält
  • Kolla in Mjölby
  • Skitgubbe
  • Poker
  • Skitgubbe
  • Långt till start
  • Stabil start. En fyraminutersbom dock. Annars bra
  • Mycket regn
  • Skitgubbe
  • Inköp av regnställ. Hurra
  • Bättre andra dag men inte lika snabb.
  • Skitgubbe
  • Medeldistans och kassa ben och stor bomjävel
  • Fint väder
  • Skitgubbe
  • Lera
  • Regn
  • Lera
  • Skitgubbe
  • Dag fyra och stabilt som fan. En skum bom bara. Hyfsade ben
  • Skitgubbe
  • Jaktstart och en plockad placering och en blåst norrman
  • Öl i dusch
  • Årets åksoväder
  • Öl
  • Sjätte etappen och grymt drag
  • Promenad med Grann hem
  • Sova och sen vakna och åka hem
  • Trevligt men någon saknades.....

Imorgon så kommer Pernilla och det är bra. :) Vi ska fira att vi har varit ihop i ett år den 28/7 så vi ska åka till Eskilstuna och bo på hotell och äta på restaurang. Det komemr bli så kul :D

Idag har jag slöat massa, tvättat cyklar och bil, kollat på sista etappet på Tour de France, spelat som fotboll med blandat resultat, ibland kung och ibland helt kass.

Träning med Marcus imorgon, kör lugnt på milspåret, orkar inte köra som fan igen än, det kommer nog snart. Ska röja upp på mitt rum imorgon också.

Snart sängen.

Dagens bild:
193241-43
Gott som vi förtjänar efter fem dagar i skogen. När vi gick till duschen så regnade det och när vi gick därifrån så sken solen. :)

Haepa


Things she said

Gäsp, är trött redan nu. Har ju bara vart vaken i 12 timmar. Sov riktigt länge idag. Skönt skönt. Fick ju sova ytterst så så sov man gott. :) Upp och sega lite innan vi sprang ut och tränade. Sprang en timme så det var bra. Imorgon blir det intervaller. Pernilla jobbar på eftermiddagen så då är det ut och pressa. Blir väl 70-20 som vanligt. Känner mig i rätt bra slag nu faktiskt.

Var och orienterade utanför Varberg igår. Hallands tredagars. Sprang Ö9. 5,9 km!! Lite längre hade man ju velat ha, men icke. Gick okej ändå, någon onödig miss. Var inte så fint i skogen som jag hade hoppats på bara :/

Drog in till Varberg efter det och kollade lite på stan. Köpte en tröja och ett par kalsonger. Åt god mat och sen ut och kollade Pernillas mammas och hennes sambos båt. Riktigt mysig var den fast det gungade mycket fast vi låg inne vid piren :p

Omanager idag och mina damer fixade segern. Skönt skönt :) De är grymma.

Har även slutat jobbet nu. Var rätt skönt men kändes ju lite konstigt också. Har trivits bra :)

Ingen dagens bild idag för jag är ju hos Pernilla. :)

Hade bra. Tja

När det blåser på månen

Har nyss tränat. Det gick bra. Var lite seg för sov inte så mycket nu idag. Vaknade redan vid ett. :( Sen satt jag mest och segade fram till träningen. Somnade lite i soffan också :) Sen träning, körde bara milspåret för var seg. Men gick bättre än vad jag trodde. Kunde trycka på på slutet så det var skönt.

Ska jobba i natt igen. Hoppas det blir lugnt bara. Nu har vi flyttat över till Markos bod, det var skönt där. Många sköna stolar. :) Verkar dock som det blir mest bryggkaffe. :(

Har kommit in på Historia A nu i Uppsala iaf. Så blir nog flytt dit i höst verkar det som. Inga fel. Hoppas bara det bästa händer också.

Ska träna imorgon också. Hurra hurra.



Dagens bild:
193241-42
Fint pepparkakshus :) Ormen i fönstret heter Battil

Hej

Chans

Grymt skönt att slippa förmiddagar. Hurra. Det dödar mig verkligen. Man blir ju så sjukt trött. Usch. Kollade på Wimbledonfinalen efter jobbet igår. Trodde aldrig Federer skulle ta det. Men så helt plötsligt i sista sätt visade han Nadal vem som är bäst. Pang, pang, pang så var matchen över. Roligt att se att det fortfarande går att ta fem raka segrar. Såg på tavlan när de var inne i fjärde set. Setsiffrorna var 7-6,4-6,7-6. När de stor ovanpå varandra blev det siffrorna 747 och 666. Var lite kul :)

Sov till tio idag, skönt skönt. Segade som fan så det blev frukost vid tolv så snart ska jag väl röra mig ut för dagens träningspass. Vet inte riktigt om jag är sugen men inte helt omotiverad iaf. Bra det :)

Jobb i natt sen. Det duger. Natt är okej.

Inte så mycket mer att skriva faktiskt.

Två bra saker på youtube. Den första filmen kan ni iaf offra 30 sek av era liv på. Jag vet att det är kass ljud, kass bild och det mesta är väl inte så bra. Men var man där så vet man exakt och känner rysningarna längs ryggraden. Mäktigt var det.
Låten är 747 för den som inte hör det.


Det här är inte 747.


Dagens bild:
193241-41
Mitt livs sämsta hand på skitgubbe någonsin. Spader var trumf så det fanns väl lite glädje. Men inte mycket.

"Dom små, små orden är svåra ord och de hårda orden är enkla ord"

Tja

Att presentera ett svin

Hoj.
Jobbat idag och det gick rätt bra. Hjälpte Roland lite inne på TN2. Ett imponerande bygge och jag är inte avundsjuk på de som kommer att köra där. Mycket avancerat att hitta där. Går nästan vilse hela tiden :p Flyttde över processdatorn till kontrollrummet på syran så snart är det inte mycket kvar av våran sida. Käkade även på syran :( Inget fel med det men kändes skumt. Haha. Jobb imorgon också, tolv timmar går rätt bra ändå. Men kan bero på att det är mitt sista tolvtimmarsskift. HURRA!

Kom hem bra tid så drog ut och tränade. Rätt pigg faktiskt. Pressade 15 st 70-20. Var inte så motiverad ändå. Men ska träna imorgon också. Hem och grilla sen och mina kebabgrillspett var inte lika gott som det var på midsommar. Men det kanske beror på att man hade lite mer öl i sig då än nu.

Ska snart sova nu. Måste ju vara pigg imorgon.

Grym film på youtube. Schyst blick har han..


Dagens bild är också en liten fråga. Vad är detta? Exakt svar kommer att belönas rikligt.
193241-40

Hoj

En helt ny karriär

Idag är det sista dagen på min ledighet och det suger skit. Men bara sju korta skift kvar nu så det är skönt. Bra med en vecka extra betalt också. Det är aldrig fel. Idag kommer min kära lumparpolare Magnusson hit och vi ska väl löka rätt mycket. Är kass väder nu så minigolf och bad blir nog inte av tyvärr. Men kan ju dra och kolla minigolfen iaf. Nu såg jag precis att solen skiner så det finns hopp för dagen iaf. Kebab blir det sen iaf. Mums.

Vaknade av att bror väckte mig imorse och sa att jag skulel skjutsa honom till jobbet för att det duggregnade lite just då. Men icke. Han hjälper inte mig med något alls nu så då hjälper inte jag honom med något. Ha!

Skippade träningen idag. Var så sjukt seg i går så det är skönt med en vilodag också. Mycket bra.

Grymt träning i natt på Omanager. Alla mina bästa damer gick upp lite. Kommer bli vass snart. Ojojoj.

Dagens bild:
193241-39
Magnusson dricker pilsner när vi är hos Gurra.

Haepa

En timme en minut

Oj vad mycket jag gäspar nu. Trött är man efter att ha jobbat hårt med att inte göra något alls. Var med andra ord ledig idag. Har inte gjort så mycket egentligen. Läst bok, klippt mig och köpte en ny klocka. Grymt nöjd. Sen träning, var sjukt seg. Usch. Sen hem och äta och nu sitter jag här. :p

För en stund sedan ringde min gamla troppchef från lumpen, Tällberg, och undrade om jag ville vara med i NBG. Jag tackade nej. Hade kanske vart grymt men livet är inte värt det. Sen ringe Edman till mig för han hade fått samma samtal. Så vi snackade lite och har bestämt att vi ska försöka träffas lite senare i sommar. Vore grymt kul. Var längesen vi sågs. Imorgon kommer Magnusson och vi ska väl löka lite och snacka lite skit och spela mingolf. :) Trevligt trevligt.

Ska boka biljett till annan ort imorgon också. Ska bli kul. Längtar massa massa massa.

Dagens bild:
193241-38
Pernilla när hon och jag badar på Malmön. Blev bara ett dopp för det var kallt och sen började det regna :(

Hej

På nära håll

En slapp dag idag. Tänkte som vanligt träna på morgonen men det gick som vanligt dåligt. Blev inget utan somnade om och vaknade vid tio av en muterad geting på typ fem cm, Eric sa att det var en bålgeting med det tvivlar jag starkt på. Fick börja dagen med att jaga ut den men fick ju vara lite passiv för man vet ju aldrig hur giftiga muterade getingar är. Men fick efter lite krig (han satte sig på en ram på andra sidan rummet) så kunde jag snabbt som vinden springa och öppna fönstret och se getingen flyga ut. Troligtvis hade han någon annan stackare i sikte när han fick se sig besegrad av mig.

Sen ner en sväng på stan och lämnade in min klocka som igår dog utan anledning. Troligtvis batteriet men vet ju aldrig för vanligtvis brukar klockan bli lite svag innan men inte denna gång. Inlämnad är den nu iaf. Såg också en skitsnygg klocka som jag tror jag köper. En mörk, passar bra ibland också. Sen förbi Bokia och köpte Camilla Läckbergs nya bok, "Tyskungen", ska bli intressant läsning och den har redan börjat bra. :) Tog även en mjukglass på stan. Gott gott :)

Träning nu på kvällen. Körde stora delar av banan från Fakiren i vintras. Var lite seg bitvis bara. Jonas körde hela, bra jobbat! Vi stack förbi Roffe Gustafsson sen och fick vatten påfyllt. Tack så mycket. Blev ett bra långpass iaf. Imorgon blir det två pass (hoppas jag)

Ska även klippa mig imorgon. Ska ta kort hår nu, men inte för kort :p

Bestämde med Magnusson nu också att han ska komma ner över dagen på onsdag. Ska spöa han på minigolf iaf. Tror nog att jag är bäst i Sverige på det så han får en tuff match ;) Ska bli grymt trevligt iaf.

Dagens bild:
193241-36
Såg en sjukt snygg bil idag på stan också. Volvo V50 med snygg nummerplåt.
KKU

Hej hej


Innan alltid tar slut

Helgen som knappt har börjat för min del är redan slut. Jobbade igår, körde TN. Jag och Johan delade på det så vi körde varannan rondering ungefär. Var rätt slappt alltså och rätt segt. Men bra med pengar och det är ju inte fel eftersom man blir fattig för Jukola. Nu är det inte jobb tills torsdag. Skönt skönt. Blir lite träning då och annat kul. Hoppas på fint väder bara.

Ska snart ut och träna med united, kör någon bana som mäster Keane har gjort, kan inte vara bättre än bäst så det ska bli kul. Tänkte gå upp vid åtta och ut och pressa lite intervaller, men ver sjuk trött då så jag sov till tio istället :)

Ska snart boka resa till annan ort också. Ska bli mycket trevligt. :) Längtar dit nu...

Börjat spela ett av världshistoriens bästa spel igen. Age of Empires II. Tror inte det finns något bättre alls. Sjukt bra.

Mor och Far skulle igår åka till Englad 06.40 från Skavsta. 01.45 kom de iväg. Skaplig försening. Tråkigt, men fick nyss ett sms från Stonehenge, coolt att se.

Finns inte så mycket mer att skriv nu :p

Dagens bild:
193241-35
Köping-Kohlswas snygga flygplan ritat på en restaurant i Finland. :)

Tjo

RSS 2.0