ÖG

Två kvällar i rad på ÖG. I torsdags så var det oktoberfest och vi var ett gäng grabbar från klassen + Elin. Det var riktigt trevligt. Blev några bira hemma hos mig först och sen avfärd till nationen. Där satte vi oss vid ett bord och hängde hela kvällen. Sjukt kul. Sen drog vi till Max och gick hårt åt stackars Olov. I går så var det dags igen. Lugnt för mig dock. Vi var hos Jonathan och slappade och drack några bira. Vissa gick riktigt hårt fram.

Oj. nu kom folket. kommer mer sen

Tvätt, skola, träning.

Dag med fullt upp fast i ett lugnt tempo. Tvätt på förmiddagen och lite plugg samtidigt. Skola hela eftermiddagen och vi gick igenom hur man skulle passa som ledare när eleverna har gymnastik. Så det var kullerbyttor, handstående, hopp och grejer. När jag väl kom hem så gav jag mig ut i Stadsskogen. Kändes inte jättebra i början men kunde hålla hög fart ändå. Sprang sen som en galning och sprang bara en minut sämre än mitt pers. Men det kan ju inte räknas eftersom jag sprang 800 m längre denna gång. YES.

Beställt nya OL-skor nu och en fin pannlampa. Dyr men den är nog fan värd det.

Imorgon blir det friidrott på Österängens IP. Kommer bli kul med lite höjdhopp, kula, längd och stafett. :D

Sjuk träningsvärk i hela överkroppen från igår också. Riktigt jobbigt när man skulle upprepa det man gjorde igår. Usch.

Dags att anmäla sig till Göteborgsvarvet också. Ska bli riktigt kul :)

Dagens youtube. Grym låt med ett grymt bra band.


Hej

En dag i skolan.

Vart i skolan från elva till fem idag. Riktigt kul. Fixade in lappen om tillgodoräkning av historia A. Sen pratade jag lite med några så jag nu vet hur jag ska göra för att läsa historia B till våren. Är inte så skrämmande längre faktiskt. Blir nog kul. Fixade även biljett till lärargasquen också. :)
Anatomiföreläsning sen. Riktigt intressant men det var fan mycket att tänka på. Men blivit lite klokare iaf. Sen gymnastik på eftermiddagen och div saker med kroppen som man inte är så hävlig på. Oskar imponerade som fan.
Nu är man hemma och kollar lite på Scrubs. Ska väl läsa lite anatomi strax men tror jag har hyfsad koll på det vi ska ha läst innan laborationen på fredag.

Dagen youtube:


Tja

Badminton

Spelat badminton med Dennis i dag. Sjukt kul. Var så längesedan jag spelade en match. Har säkert inte gjort det sedan 2005. Kul kul kul.
Resten av dagen har jag inte gjort så mycket. Börjat läsa i min anatomibok på engelska och jag kan ju direkt berätta att den är rätt svår att läsa. Ska läsa typ tio sidor till ikväll. Tittat på några avsnitt av Scrubs och sprungit G-banan i Stadsskogen. Svårt att springa på ekv 1m. Flack som fan.
Imorgon så ska jag till skolan vid elva. Ska lämna in en blankett om tillgodoräknande av Histioria A. Sen köpa biljett till lärargasquen. När jag inte gör någon av de sakerna så ska vi diskutera vad vi ska göra med våran gymnastiklektion och sen är det en anatomiföreläsning. Skoldagen avslutas med ett pass i gymnastik och sen drar jag till OK Linnés klubbgård och kör en bana på 7 km där. Dock i löparskor vilket är drygt. Dags att beställa nya från Letro.

Dagens Youtube:


Tjo

Insaint

Fest i Västerås igår. Riktigt lyckat. En av de roligaste tillställningar jag har vart på på länge. Bra musik och bra folk. Synd att vissa är sjukt tråkiga och inte bjuder till när det finns ett bra dansgolv. Snack om Sky bar ett tag men slutade med en vända på Sub way och sen korv med bröd hos Matz. Spårade lite där när vi mixade ner två korv med bröd och tillbehör och gav till Matz som dock gillade det.
Idag har jag inte gjort mycket. Spelat lite Fifa hos Thomas och sen ätit världens starkaste kyckling. Var så stark att det gjorde ont på tungan :S
Imorgon blir det träning. Tänkte plocka G-banan i Stadsskogen. Tränade faktiskt idag. Var riktigt skönt.

Dagens Youtube:


Hej då.

Söping

Halloj.
Är i Söping över dagen. Firade bror min som fyllde tjugo igår. Idag blir det snart lite träning och ikväll blir det V-ås med fest. Kul.
Tidigare i dag så var jag hos mormor och hjälpte henne och Werner med DVDn. Lite lurigt i början men fick det att fungera.
Klassfest i torsdag. Ett riktigt kalas blev det med några skandaler :)

Dagens youtube.

Extern hårddisk

Fick min nya, kära externa hårddisk på 500GB i dag. Mumma. Så har fixat över musik och filmer till den i dag. Tar rätt lång tid att föra över alla saker. Drygt, men sjukt värt det. Sen har jag slängt säsong 1-6 av Scrubs på nedladdning. 115 fina GB. :p Annars har dagen inte innehållit så mycket. En sväng på stan där lillebrors presenter inför hans tjugoårsdag inhandlades. Skönt att ha det avklarat. Även biran inför morgondagens klassfest är fixad. Sen en sväng till skolan där vi fixade klart rapporten om våran "lektion" i Fjällnora. Bra jobbat av det effektiva arbetslaget. Trodde vi skulle ha lektion efter det men efter ett missförstånd av i stort sett alla så blev det inget. Så hem och nu sitter jag här. Det som skulle vara en heldag i skolan blev till 40 min av skrivande och lite basket.
Har även tackat ja till att arrangera Nordiska studentmästerskapen i orientering. Fint det. Nu återstår bara att övertyga Hamelius också :)
Ev lite träning senare idag. Hostan ska väl släppa lite bara. Fast väntar nog en dag till.

Dagens youtube:


Hej hej

.

På vägarna i natt
så jagar vi ifatt
Med karta & kompass
ingen vila, ingen rast


Snart vinter. Tagga till nu för fan.


Skolan flyter på bra. Lite plugg men mycket tid i skolan. Ska dock sätta igång med anatomi nu. Hurra, NOT!!
Förkylningen är så gott som borta och idag utövade jag fysiskt aktivitet för första gången på länge. Lite hostig men det gick rätt bra om man tog det lite lugnare.

Snärkan ikväll också. Kommer nog bli bra även om man kör den lite lugnare stilen ikväll.

Imorgon är det heldag i skolan. Anatomi och HLR vilket verkligen känns som medaljens baksida inom idrott A. Tråkigt men det lär ju genomföras.

Dagens youtube:


Lyssna på de underbara rimmen efter ca 2.10.


Tjo

RSS 2.0