Sundance Kid

Har inte gjort så mycket idag. Gick upp rätt tidigt och det var ju bra med tanke på förmiddagen som väntar imorgon. Blä, vill inte riktigt. Men bra att jobba. Dock segt som fan att fixa alla papper med Trio. Fan vilket skit. Men men, bra med ledighet ibland iaf.

Drog ut och tränade med bröderna Eek och det blev en bana på 8,5 km på Tisjön. Gick rätt okej faktiskt men blev lite seg. Grovorienteringen fungerade riktigt bra men var sämre in i ringen. Men var kul att springa iaf :)

Har även haft min nya telefon idag och det var kul :) En liten ändring har jag faktiskt märkt och den stör jag mig på lite, men det är bra, bra :)

Uppdaterade Uniteds sida nyss, länk finns i marginalen till höger.

Har grymma planer för Golden Weekend 2010, så Roland, om jag glömmer att prata med dig så prata med mig om det.

Ska snart skjutsa lite folk.

Dagens bild:
193241-25
Pernilla är jätteduktig på bildsudoku :p Fast hon såg ju fort att hon råkade göra fel iaf :)

Hoj

Om du var här

Idag har jag inte gjort så mycket. Slöat och spelat lite Guitar Hero. Men har även hunnit med att sitta vid datorn samt läst ut en bok, "Olycklsfågeln", av Camilla Läckberg. Hennes böcker kan jag verkligen rekomendera. Riktigt riktigt bra.

Sen drog jag till Armhåla och Fulhäll och sprang en bana. Men tog inte hela då jag var trött och förbannad på att Arböga verkligen har världens sämsta terräng. Sten och hyggen är det enda som finns. Men bra att orientera lite.

Fick min nya telefon idag. Hurra hurra. Så nu ligger den på laddning och jag fixar väl allt imorgon. Men det går nog fort. Vit och snygg var den :)

Dagens bild:
193241-24
Lars Winnerbäck var bra.
Foto: Josefin E el Sara P.

Hoj hoj

Utan dina andetag

Idag har jag och Pernilla vart tillsammans i tio måndag. Hurra för oss :D

193241-23

Insekter

Dags att skriva lite igen efter några dagar då jag verkligen inte har orkat :p

I helgen har det varit köpingsytan. Hurra. Det var kul. Fredagen var grymt rolig med precis lagom mycket öl och öltält och trevliga kompisar. Men det var farligt att typ gå på toa för då tappade man de direkt. Mycket folk var det och mycket i våran ålder så det var väl bra. :) Svenne-Rubins spelade och de var riktigt bra. :) Synd att jag missade "Långa bollar på Bengt" bara. Men fick höra många andra bra låtar och publiken var bra :) Förfesten var hos Kalle och jag kom väl dit typ 22. jobbade innan men avlösningen var snälla och kom riktigt tidigt. Hurra. Ringde även några samtal men tror inte jag gjorde bort mig så mycket. Bara lite. Haha. Väckte Magnusson så det var jag grymt nöjd med :)

Lördagen var väl typ bara slöa och försöka få så mycket sol på sig som möjligt så man inte ser ut som ett lik hela sommaren. Tror jag har lyckats ganska bra då jag faktiskt fått lite färg på mig.

På kvällen bar det av till Kalle igen för att sänka några öl igen. Var dock mycket lugnare denna kväll. Drog vidare till ett annat ställe där vi träffade världens drygaste person så jag pallade inte vara kvar så jag och några till drog iväg till Oskarsson och jag spöade Björn Edman med 2-0 i NHL 2007. Förtjänade det verkligen då han var helt kass men det var svårt att göra mål. Jag var Detroit Red Wings och han körde ett All-starlag :p Sen kom Thomas förbi och Kalle som också hatade den dryga personen. Thomas såg lite sliten ut efter cyklingen faktiskt :p Men jag var imponerad av det du gjorde :)

Sen drog vi till öltältet. På lördagen var det mycket mer folk men folket var typ över 30 bast alla. Lite väl gammalt för mig kanske. Men ett band spelade irländska låtar så jag hängde där och hoppade lite. Fan, jag blir alldeles galen så fort det är livekonsert. Hoppas och skriker och applåderar. Haha. Men gillar verkligen live. Hem och snackade lite med Pernilla som också var ute på fest så jag somnade ungefär tre. Mycket bra tid då väckarklockan stod på 06.15.

06.15 var jag som vanligt pigg när det är den tiden. Var bara upp och fixa matsäck och massa massa vatten till årets höjdpunkt: SKOGSPLANTERING. Det är sååååå roligt. Men iår var det verkligen ett bra år. Ett hyfsat fint hygge, grymt väder och många folk som jobbade och många HD16 som inte jobbade. Men de var där och det nöjer jag mig nästan med :) Synd bara att där hygget var har det typ vart världens finaste skog. Vi jobbade på bra så vi var hemma redan vid tolv. Grymt skönt. Men blir så trött i bilen.

Sen iväg och fira lite morsdag med middag hos farmor och för mycket godis och god blåbärspaj. Tror jag somnade typ 30 sek i hennes soffa också. Tur att Pernilla kunde hjälpa mig att vara vaken :) Sen hem en sväng och sen iväg till mormor. Kom dit och såg att det var uppdukat. Nej tänkte jag för jag var nästan mätt fortfarande. Men där fick vi en riktigt fin smörgås med div pålägg, alldeles lagom för min mätta mage. Sen låg jag mest i soffan och spanade in hundkoll. :p

Hem och prata telefon och lägga sig i sängen och dö ungefär.

Kollade även in lite gamla avsnitt av "Talang 2007". Fan vad bra vissa är. Sjukt bra, synd bara för de att jag är lite bättre ;)

Köpte ny telefon igår eftersom min snart är obrukbar pga en spricka i displayen. Köpte en likadan, SonyEricsson w810i, men denna gången blev det den vita versionen. Sjukt snygg faktiskt och eftersom det är världens bästa telefon enligt mig så är jag nöjd. Hoppas de inte har gjort några förändringar i telefonen med de bör de ju inte ha gjort. Thomas köpte också en likadan, vit. Haha, men jag pallade inte ha en svart till och han ville ju också ha en vit. Men det blir nog bra ändå. :) Sen är det ju bara flytta över minneskortet till den nya telefonen så har man allt klart :)

Pernilla hade karneval i helgen och planeringen var väl att jag skulle vara där och heja på. Tyvärr blev det inte så. Men de var jätteduktiga och kom tvåa. :D Har sett lite bilder och det såg kul ut. :) Så man borde nog vart där. 
Saknar...


Oj, det blev långt. Men hoppas ni har överseende med vissa stavfel, orkar verkligen inte läsa om allt. Men om ni mot all förmodan skulle se en särskrivning så får ni gärna påpeka det och skälla lite på mig.

Dagens bild kommer ev senare. Eftersom blogg.se är en skitsida så kunge jag inte ladda upp någon bild just nu.

Hade bra.
Hoj.

Cowboys

Har nyss tränat. Det gick segt. Milspåret hemifrån. Blä.

Snart käk och sen ner på stan en sväng innan jobbet. Blir troligtvis lugnt idag också. :/

Ska ut ikväll. Tar väl några öl i öltältet. Öl är gott :)

Träna imorgon och skogsplantering på söndag. Gu va ja längtar. INTE.

Dagens bild:
193241-22
Jag var där. Snart fyra år sedan. Fan vad grymt det var. Glömmer aldrig.

Tja

Ett tidsfördriv att dö för

Ojojoj vilken seg dag. Har inte gjort mycket idag. Finns knappt något att göra. Städat lite på NPK och fixat lite på TN. Typ det enda. Är väl skönt ett tag men segt i längden.

Trodde inte jag behövde sova så mycket som jag egentligen behövde. Sov till halv tolv idag = 11,5 h. Gjorde att många av mina planer gick i kras idag. Illa, Skulle träna oc hfixa min punkterade cykel. Men blev inget av de. Får nog ta det imorgon istället. Men då hade jag ju planerat massa annat :/
Ska nog ut på grisfesten imorgon efter jobbet. Blir nog några bärs men inte så många. Lär ju bli rätt stenad om man super till. Vill inte det.

Klota = ramla, för er som inte visste det ;)

Michael Jackson är sjukt bra. Grymma låtar.

v25 :/ Saknar.....


Dagens bild:
193241-21
Efter första etappen på Oringen i Hälsingland 2006. Dock inte däck av 2,8an som står brevid. Tror inte ens den är min. Sprang sjukt fort och kom femma, då får man vara trött :p

Haepa

FF

Jobb idag också. Var inte så mycket att göra men vi gjorde det som behövdes och lite till över det. Sen kom Langham och berättade att han gjort lite av det vi gjorde. :p Men det gjorde väl inget för några timmar dog snabbt. Imorgon är det eftermiddag som gäller. Skönt att få sova ordentligt. Men tänkte gå upp rätt tidigt ändå och käka och dra ut och träna. Blir milen, vill inte skada mig. Skulle fan dö då.

Tränade idag också och det kändes fint så det var skönt skönt. :) Roligt var att Birken klotade som fan två ggr.

Hem och duscha och dra till Kalle och käka kebab och kolla fotboll. Kan väl inte säga att det var orättvist att Milan vann men känns som om Liverpool hade större delen av matchen. Sen fick Milan världens sämsta skitmål, men alla räknas så..

Sprint-DM igår och fy vad trött jag var på slutet när det bar upp mot Djäkneberget igen. Blä vilka jobbiga backar. Men var hyfsat pigg ändå så det var väl skönt. :)

La till en underrubrik el vad det heter. Mitt nya motto. Fast vore kul om man blev intervjuad av en seriös tidning och de frågar efter ens motto och man svarar "Hårda killar kör utan underställ". Haha, vilken blick man skulle få.

Pernilla skriver stor prov imorgon och jag är inte det minsta avundsjuk, men jag håller tummarna och hoppas att det går bra för dig. Det är jag övertygad om att det gör.

Satte upp mig på några extra skift i slutet av juni idag också. Skönt att få de när man har tagit ledigt för Jukola. Bra bra.

Dagens bild:
193241-20
Farmor bodde fint i Kölsta.

Tror jag måste börja ta fler kort :p

haepa

En himmelsk drog

Idag fick jag känna en av världens bästa känslor igen. Den jag har saknat mest av allt under våran. Känslan som kommer ibland och är helt underbar. Det är långt ifrån alla som får uppleva den men många av de jag känner tror jag har uppplevt den och vet vad jag talar om. Känslar när man kan springa fort som fan utan att det är jobbigt. Känslan när man känner sig som bäst. Senaste gången jag hade den känslan var på natten i Halmstad och på långdistansen i England. Och idag kom den igen. Höll inte i sig så länge men den fanns där. Redan innan kände jag mig grym. Sen efter det blev det mest pina att träna men det fanns lite fart där. Skönt skönt.

Jobb idag och körde TN. Gjorde min "uppkörning" på proverna med Christer och han var riktigt glad efteråt för han hade fått för sig att jag inte kunde TN alls. Men där hade han fel. Fick vara med och stanna det också och det är ju aldrig fel att lära sig det.

Sen mycket slöa på eftermiddag och kollade lite på avsnitt av talang. Riktigt roliga vissa inslag och många dåliga. Men det är ett bra program tycker jag. Spec när man kan spola över allt mellansnack.

Imorgon blir det kneg och sen sprint-dm i Västerås. Ska bli kul men riktigt jobbigt. Men det passar nog bra nu med lite fart. Får se till att sätta stämplingarna bara ;)

Dagens bild:
193241-19
Notera gärna hur ledsen Pällä ser ut när jag förnedrar honom i biljard. ;)

Tjo

Chans

Idag var det Örebro som gällde igen. Tog en öppen bana och var sjukt seg i benen. Var lite kul att jag lyckades pricka H21-banan. Men fick som väntat stryk av både Robban och Marcus. Men lyckades gå hyfsat rätt i det svåra partiet. Hoppas verkligen att löpningen kommer snart. Men det gör det säkert. :)
Kartan från idag.


Imorgon ska jag jobba. Hurra hurra. Ska bli skönt fast man har ju nästan blivit lite förslappad nu när man har gått hemma. Men det är skönt att jobba och få dagarna att gå snabbare. Fast helgjobbet kan man ju dock gärna vara utan. Skönt att köra TN och slippa NPK. Men man kommer nog sakna den lite iaf. Men TN är kul :)

Sen blir det nog att jag köper en ny telefon istället för att hålla på och krångla med den gamla. Men köper nog en likadan. Den är ju så jävla grym :) Fast det fanns en ny som var lite grymmare än denna men den skulle komma om typ en månad och vara riktigt dyr så skippar nog det.

Sen blir det att pressa så mycket sol som bara går så man inte är likblek när det väl är sommar. Ska kanske på supergympa imorgon också. Är nog inte så sugen på det ändå. Mest tanter där och det jag vinner mest på just nu är nog att löpträna. Men vi får se.

Dagens bild:
193241-18
Vad snygg man är. Fast man får se ut sådär när man nyss har sprungit 17 km OL i England och blivit bästa svensk ;) Sen har jag inte kissat på mig utan är bara svettig :p

Så hjälper vi Sverige :)
http://www.clickclickclick.com

Haepa

Elever

Igår var det fest. Det var kul, drog iväg till Uppsala. Var trevligt men sprit och Cristian är ingen bra kombination. Ska hålla mig till öl. Idag var det huvudvärk som gällde men den gick över rätt fort så det var skönt. Sorry om jag ringer dig när du ligger och sover. :p

Såg ett roligt klipp igår på Youtube. Sköna killar.


Nu ligger jag i sängen och tittar på FA-cupen. Lite seg match just nu men blir nog bättre i andra halvlek.

Ikväll blir det väl rätt lugnt. Orkar inte styra något större. Sen imorgon åker jag nog till örebro och springer också. Kan vara kul att få ett kartpass till. Behöver nog det.

Dagens bild:
193241-16
Fem snygga killar i Skillingaryd.

Tjo

Rödljus

Det är kul att tävla. :) Var på samma ställe som igår fast i en annan del av skogen. Det var detaljrikt som fan och stenigt. Tur att man tränat mycket i Arböga så att man är van med det. Idag gick det sakta och rätt. Har lyckas med min målsättning båda dagarna iaf. Snart blir det mer tempo och längre träningspass. Yes!
Dagens karta. Tyvärr är den liggande men för att förstoringen skulle bli bra var jag tvungen att göra det.


Ikväll blir det fest. Det ska bli kul. Ska testa nya Absolut Päron. Päron är gott så förhoppningarna är stora. Men blir inte så hårt ändå. Pallar inte att må dåligt.

Dagens bild:
193241-15
Pansarskott är kul :)

Haepa

Som vatten

Idag har Cristian orienterat. TÄVLAT!! Det var riktigt kul. Fast jag sprang Ö8 så jag var väl inte så jävla hård direkt men det skiter jag i.
Målet med dagen var väl att orientera säkert och låta löpningen komma sen. Gick såklart  lite segt i uppförsbackarna men nedför var jag kung. Haha. Men fick faktiskt säga åt mig själv att lugna ner mig för jag började ju köra hårt som fan i början. Men fick bra flyt :)
Sen regnade det ju som sjutton. Hela tiden regnade det så jag satt mest i bilen innan och efter tävlingen. Lite segt kanske men bättre det än att bli blöt. Men eftersom man klär sig efter årstiden och inte efter vädret körde man ju utan underställ. Ska väl erkännas att man undrade om man var riktigt klok när man såg att det var 6 grader varmt på TC och spöregn. Men var rätt skön i skogen.
Kolla gärna in mina grymma vägval på bilden nedan ;) Fast vägvalen kan vara lite otydliga så imorgon är det blåare penna som gäller.


Påväg hem så käkade vi på Max i Örebro. Gott gott. Men väl där så hängde jag min jacka på stolen och reste mig en gång och vält stolen. I jackfickan låg min telefon och displayen är nu ett minne gott. Man ser typ 60% kanske. Får höra om garantin håller annars blir det en ny. Surt med tanke på att det inte var några fel alls på den och jag trivdes ju som fan med den :(

Imorgon är det tävling igen och då springer jag fan tävlingsklass, tuff som man är. Får se hur det går men ska fan jobba hårt .Medel är aldrig fel. :)

Sen blir det nog fest imorgon. Hurra hurra. Ska bli grymt. Men kör nog inte så jävla hårt. ;)

Dagens bild:
193241-13
Delar av Yara och Köping från prilltornet. Rätt fint faktiskt :) Notera även Mariasilosen till höger i bild. :)

Tja tja

Innan allting tar slut

Igår åkte jag hem. Det var dåligt och tråkigt. Usch vad jag inte tycker om det. Sen verkar det skita sig nästa helg också. Fan att förbindelserna är så dåliga. Men så är det väl när man åker från en håla till en annan. Men sommaren är våran.

Igår orienterade jag. Visste att jag skulle vara ringrostig och nog fan var jag det. Det var inte många spik som noterades. Men ge mig några pass så är jag i grymt slag igen. Kung på Jukola. Löpningen är väl fortfarande sådär men ska ut senare idag och jogga femman. Hoppas det blir kul :)

Blev väckt av en från familjeläkarna. Hon hade inte fått tag i min doktor så jag pratade lite med henne och förklarade hur det var så jag ska jobba på måndag :) Sen ringer min riktiga läkare på eftermiddagen och då får väl det definitiva beslutet tas. Blir bra iaf. Måste ragga folk till Jukola bara men det löser sig.

I helgen ska jag tävla två dagar och ta några bärs en dag. Ska bli kul. Vill orientera och lite sugen på en bra fest :)

Dagens bild:
193241-11
Rucken, Magnusson och jag lökar en stund hos Gurra. Sommar och öl är bra.

Tjo

747

Hej hej.
I dag har jag jag sovit till kl tio. Oj, vad länge men det var så skönt. Blev lite seg hela morgonen bara. Men det var skönt. Åt frukost och stack ut och tränade igen. 30 min var 30 jobbiga minuter. Usch vad seg man är. Blåste som sjutton också. Men var ju faktiskt 40 sekunder snabbare än igår :p fast kändes som jag sprang 5 min långsammare.  Haha.

Sen drog vi till ICA och köpte frukt och snart blir det fruktsallad och glass. Gott gott. Tappade kedjan på cykeln också :S Skönt att stå i regnet och fixa kedjen, men det gick väl bra.

Imorgon åker jag hem :( Vill inte, men har vart så kul att vara här. Men vi får ju snart ses igen. :D:D

Ska tävla till helgen också. Hurra hurra..

Snart Anna Pihl och glass :)

Haepa

Celsius

I går var jag i Halmstad och handlade lite kläder. Blev inte så mycket tyvärr, men en t-shirt, ett par shorts och två par kalsoner. Hittade en grym jeansjacka också. Men blev inget köp tyvärr. Har inte bestämt mig än om jag var dum el inte som inte köpte den. Men men, hittar nog någon bra sen. Sen åt vi på donken. Det har jag inte gjort på år och dar känns det som. Men det var gott som vanligt :) Sen åkte vi till Pernillas kompisar och satt där och pratade. Fast jag lyssnade mer än pratade :p

Jag och Pernilla pratade lite om att vi kanske skulle bada, så vi tog med badkläder och det slutade med ett dopp i havet. Brr, vad kalt det var innan man doppade sig. Men sen var det rätt skönt, men det kan ju bero på att solen låg på oss. Skönt skönt.

När vi åkte hem sen så var det 120 km/h på E20/E6. Pernilla hade ju aldrig kört så fort förut och jag satt och tänkte på annat så vi missade våran avfart och fick åka typ en mil extra på motorvägen. :p Sen in i något samhälle och då var jag med på skyltarna, men det var inte hon :p Nära att vi körde fel igen. Men hon kör bilen bra, men behöver nog en kartläsare :)

I dag har vi tränat och byggt en humleholk. Träna var segt, benen kändes som telefonstolpar och andningen var ju sådär. 31 min var vi ute och jag var trött när vi kom i mål. Men snart är jag tillbaka.

Humleholken blev fin. :)

Imorgon ska jag träna igen. Hurra hurra hurra. :D

Dagens bild kommer snart.

Tjo

Halka

Tänkte på den låten idag. "Jag springer allt jag orkar" Just den textraden. För så kändes det idag. För jag har tränat för första gången sedan den 26 mars. Hurra. Men synd bara att det inte gick så fort, trots att man sprang allt man orkade. Men just nu känns det som det inte spelar så stor roll om det går sakta eller inte. För jag får äntligen röra på mig igen. Känns så jävla bra!!!!!

Annars har jag mest segat idag. Pernilla har vart en sväng i skolan. Sen gick jag dit och tittade när hon och Christine tömde massa papper. Var kul att se andra arbeta :p Fast jag hjälpte faktiskt till lite. Sen kom det en lärare och stirrade på mig. Jag torskade grymt mycket. Sen frågade han om jag var med och hjälpte till och kollade så det blev ordentligt gjort. Haha. Mm svarade jag bara, för man vill ju inte prata för mycket och röja att man inte kommer från stan. Trots allt så pratar vi ju vackrare än de gör i småland ;)

Ikväll blir det tårta och talang. Ska fira att Pernilla fyllde år i onsdags. Imorgon blir det Halmstad med lite kul shopping och sen se The Ark segra i Helsinki.

Dags att slänga lite löpare i omanager. Haepa

Livräddaren

I dag är en mycket mycket mycket mycket mycket mycket mycket mycket bra dag. Jag har nyss varit i Västerås och kört mitt arbets-EKG och det såg bra ut sa de. Jag frågade om jag kunde börja träna nu. Ja, fick jag till svar. Hurra hurra. Fan vad skönt. Men känner ju fortfarande litegranna, men kände inget när jag cyklade. Men fan vad jobbigt det var. Har ju urusel kondition. Men sjuksköternskan sa att jag var riktigt vältränad. Hmm, undra hur de sämsta är som kommer in dit. Ojojoj. Men väntar väl och hör med min familjeläkare och hör med henne om när jag kan börja jobba igen. Hoppas på snart....

Nu på dagen har jag packat för om 2,5 h sätter jag mig på tåget och drar neråt. Trevligt trevligt. Sen tog jag med löparskorna också :p Blir ju grymt sugen nu. Haha. Men eftersom jag är borta ett tag så kanske "Dagens bild" blir lite lidande, men det gör nog inget :p

Tvättat två tvättmaskiner i dag. Fan vad bra jag är. :) Sen hittade jag min snygga KKU-tröja i dag också. Var längesedan man såg den..

Dagens bild:
193241-10
Jag och Edman tar igen oss en stund på bakgavellyften på våran snygga lastbil.

Hej hej

Noll

Tror nog att centrum i Köping skulle behöva lite fler affärer. JC är det enda som är något att hänga i gran. Skinman har blivit bättre, men inte så bra som man kan tycka. Sen ligger det ju så avsides. Man kanske ska ta och bli medlem i centrumföreningen och styra upp stan lite. Skulle bli grymt och alla skulle dra dit istället för till Västerås. Kanske inte men nästan i alla fall.

Var ner och köpte kalsoner och en ny bok. Isprinsessan av Camilla Läckberg. Grymt bra redan. Tror på den.

Bytte elektroder i dag också. Var lite spännande, fick tillochmed sandpappra på huden. Varför vet jag inte men det vart nog bra för nu sitter de fint. En dag kvar bara sen av med skiten och dra till V-ås och svettas för första gången på snart två månader. Ojojoj.

I kväll är det familjekavle, oj förlåt, klubbkavle heter det ju nu mera. Okej, kul att många fler har möjlighet att vara med, men det fanns öppna lag förut också. Sen tror jag det här med klubbkavle kommer att bli döden för den tävlingen. För vem kommer arrangera nästa år? Vinnarna? Knappast. De som annars arrangerar allt? Troligtvis.

Sen ska vi ut till min moster och hennes man som fylle år. Det är alltid trevligt att åka dit och hälsa på. Träffa kusinerna också. Det är kul.

I morgon blir det V-ås igen och arbets-EKG och sen på eftermiddan slänger jag mig på tåget och drar mot Småland. Hurra, hurra. Ska bli kul. Känns som det var evigheter sen jag var där, tyvärr.

Dagens bild:
193241-9
Vår snygga koja som vi gjorde dagen innan distriktmatchen som fungerade som kontroll :)

Haepa

10 minuter (för mig själv)

Spiderman 2 har jag sett idag. Typ det enda jag gjort också :p Ringde till försäkringskassan så det var lugnt tydligen och det är ju skönt att höra. Men är inte övertygad än. Kommer säkert bli extra krångel.

Ska nog och titta på VPT ikväll tänkte jag. Skönt att komma ut lite, om det är fint väder vill säga. Men det är det nog :)

Sjukt seg. Sov till kvart över tio idag. Var riktigt längesen jag sov så länge. Skönt, men man blir ju så seg bara. Usch.

Skriver kanske mer ikväll. Får se om jag orkar.

Saknar.......

Dagens bild:
193241-8
Grön mat är godare än det ser ut.

Öhhhhhhh

Livrädd med stil

Västerås i dag och nya prover stod på schemat. Tog ett nytt EKG och det såg bra ut så var riktigt skönt att höra. Fick elektroder fastklistrade på överkroppen sen. Så nu sitter de där och ska göra till onsdag då det är dags att byta elektroder. Ska trycka på en knapp varje gång jag känner något i bröstet och så ska det kolla upp det senare. Sen är det bara cyklingen kvar, men visar den bra så är det nog bara att köra sen. Fast väntar och pratar med läkaren först innan jag börjar träna.

Regnar här just nu. Så tråkigt :( Vill typ sitta ute och läsa och sola lite, men icke.

Finns inget att göra. Tråkigt segt.

Dagens bild:

Fan vilken trucker man var.
193241-7

Tja

Berg och dalvana

Undra om det är meningen att låter heter berg och dalvana och inte berg och dalbana. För det är ju inte långt mellan V och B på tangentbordet. Sen att låten heter rollercoaster engelska gör ju att det lutar åt en felskrivning. Men men, inte ett världsproblem direkt.

I dag har jag vart i Örebro på konfirmation av min äldste kusin. Lite segt i kyrkan men bara en timme så det var lugnt. Hem till de efteråt och det vart trevligt med mat och fika och annat. Sällan man är där så kul att se de ibland.

Hockey nu. Sverige - Finland. Sista perioden, 1-0, fint fint.

I morgon är det V-ås igen med ett nytt prov om pumpen. Hoppas på det bästa.

Snart torsdag....


Dagens bild:
193241-6

Haepa

En timme en minut

Västerås i dag med mamma, brorsan och några av hans kompisar. Var inte så motiverad för att köpa något så gick väl mest runt och tittade på lite saker. Letade väl lite skor men det var tyvärr dåligt med det. Får se lite nere på stan ocm det finns några där.

Innan vi drog till Västerås så var vi ner en sväng på stan och köpte konfirmationspresentar till min kusin. Han ska konfirmeras imorgon och det känns väl sådär. Kul att åka dit och träffa kusinerna men tydligen ska det bli grymt bra väder så man är väl inte så sugen på att sitta i en kyrka då. Men men.

Får se vad som händer i kväll. Kanske fixar lite med United. Annars blir det väl ta det lugnt.

Dagens bild :

193241-5

Grilli Makkara är gott. :) Men det måste vara i papper.
Snart Jukola.

Saknar

Hoj


Stoppa mig juni

Har vart en slö dag idag. Inte gjort mycket, skulle ut och gå, men satt med en puls på 80 hela eftermiddagen så bestämde mig för att ta det imorgon istället. Kollade lite sändningar från tiomila. Lite roligt faktiskt. Men gjorde det mest för att sitta i soffan och ta det lugnt. Haha.

Pratade med läkaren igen och är nu sjukskriven till den tjugonde. Upp till försäkringskassan nu på måndag bara så man ev kan få lite pröjs. Vore inte fel.

Ska nog börja med dagens bild. Även fast jag inte tar så många bilder så har jag alltid bilder på lager. Börjar med en schyst från helgen.

Dagens bild:
193241-3

Herrstarten Tiomila 2007

Hoj


Klingas

I dag har vart en rätt skön dag. Men utan jobb så rätt seg ändå. Segade rätt länge på morgonen. Vaknade vid åtta och var rätt pigg, men somnade om ändå och vaknade vid nio och var ett lik. Sjukt trött. Blir väl så när man sover för länge.

Var ute och gick en sväng runt lunch. Tänkte att jag kunde gå förbi morfar och hälsa på. Var dock inte säker på om han var hemma så jag tänkte ringa,  men inga pengar på mobilen så jag tänkte att jag kan vänta till imorgon. Men när jag är i närheten av hans lägenhet sej jag honom och går dit och det slutar med att vi tar en fika på Klingas. Trevligt trevligt.

Fortsatte min promenad sen. Då ringer det. Ett Yaranummer ser jag och tänker att det är Thomas. Svarar för första gången ett Yaranummer ringer med ett snyggt stön. Men inte fan var det Thomas, utan chefen. Pinsamt pinsamt, men när jag förklarat fick jag bara ett skratt tillbaka och det är ju tur att han har humor. Men nu lär man ju passa sig nästa gång någon från Yara ringer.

Har tagit det rätt lugnt sen efter det . Oljade in altanen nyss, bra att ha det gjort.

Sen finns det nu snygga pins med Unitedtema. Hör av er till mig el Eric för snygga pins. Vid stor förfrågan så tar det dock en stund innan nya kommer.

hade bra.
tja

Nytt utseende

Kan med glädje presentera ett nytt utseende på min blogg. Färgerna är KK Uniteds och den snygga tjejen uppe i bannern är min tjej :) Bilderna i bakgrunden är KK Uniteds fina logga. Så njut av den nya och vackra bloggen.

Klippte mig idag, man har mycket hår på huvet ibland. Men nu känns det lättare i alla fall. Men det brukar växa som ogräs så snart är det väl dags att dra dit igen. :p

Det är fint väder ute, men så kallt så kallt. Brr, kan ju inte vara ute. Så idag blir nog mest att sitta inne och inte göra mycket. Tänkte gå ut och gå men vill ju inte frysa ihjäl :p

Annars är det lugnt. Fick svar på högskoleprovet idag. Haha, var ju nästan ett skämt. Men säger inte vad jag fick, men det var väl godkänt men inte så mycket mer. Vet en som fick bättre iaf :) Du är duktig.

Nu får ni se ett gammalt klassiskt intagningsprov för KK United.



Ska käka lite nu. Tjo

Tiomila

Tiomila i helgen. Var lagledare för båda damer och herrar. Var ett långt dygn då jag bara sov fem min på hela natten. Typiskt så var det precis så att jag missade växlingen. Men en missad växling får man ta. Damerna sprang bra och herrarna sprang bra. Vi klarade omstarten och gick runt med andralaget. Kul kul.
Träffade Pernilla mycket också så det var det bästa med hela helgen. Hem och sova sen. Var väl knappast social med Thomas i bilen men det får du fan ta ;)

Valborg i går. Körde bil, var synd det för var taggad på en riktig fest. Hade blivit grymt. Var till V-ås först på dagen. Ingen var öppet förutom HM och bolaget. Köpte inget, men var väl sällskap åt Thomas.
Till Kalle på kvällen sen. Var trevligt där med mycket folk och Guitar Hero.

Känns som det mesta går emot en just nu. Det mesta är tråkigt och så. Får inte träna, tävla eller något kul. Får inte ens vara med hon jag tycker om. Hade man vart frisk hade man kunnat göra så mycket mer. Vill inte vara dålig längre. Ingenting går min väg. Men så är det väl. Det är bara att ta.

Gjort om utseendet lite på min blogg också. Vet inte om det blev snyggare. Knappast. Men kör väl såhär ett tag iaf.   

Fortfarande sjukskriven, vet inte när jag får börja jobba igen. Har fått tid till två olika undersökningar nästa vecka. Hoppas bara att de visar bra så man får springa Jukola. Men troligtvis så gör de inte det.

Har Chelsea - Liverpool på tv nu. Tittar väl inte så noga. Men tycker alltid om champions l. Har alltid gillat Liverpool också. Men det är nog mest för att de var mitt lag när jag spelade Fifa 99. Grymt bra spel.

Hoppas på fint väder imorgon. Men troligtvis inte.

Tja tja


RSS 2.0