Världens bästa musikvideo med världens bästa band.


Yes.

Nu är skiten inlämnad. Dags att städa på rummet nu alltså. :p





UNDERBART!!!!!!!!!!!!!

Fixad hemtenta.

Yes. Till 98% klar med hemtentan nu. Känns fint som fan. Ska skriva litteraturlista imorgon och ev lägga till lite så blir det perfekt.

Har mest fixat det sista med tentan idag. Slappat rätt mycket och kollat skidorna också. Tror att herrarnas UK måste vara den sämsta någonsin. Andralaget är med i täten efter två sträckor medans förstalaget precis gått ut på andra när täten växlar till sträcka tre. Ungefär så var det....

"Ledig" imorgon också. Då ska löparskorna på igen. Skönt som fan!

Snart är det TV från Köping. Gör att man måste kolla på TV4 sport. skitdålig. Buuuuuuuuu.

Dagens Youtube. Sjukt bra låt.



Tja fan

10 minuter (för mig själv)

Hemtentan är på god väg att bli klar. Skönt. Strax klar med punkt ett och har redan fixat punkt två. Underbart! Fixar ettan senare och sen blir det löken hela kvällen. Måste bli frisk så jag kan träna. Hela februari har vart skit. Väntar mig ingen formtopp i halland direkt. Inte gjort så mycket mer idag än att fixa med tentan. Har dock inte vart så effektiv hela tiden, men det gör inget. Gott om tid kvar.
Till Söping på onsdag och ska fira mamma som fyller år idag. Sen V-ås på fredag och kolla in Jocke och grabbarna. Kommer bli sjukt bra. Sen fest med Thomas på lördag också. Alltså nästa lördag :p
Pernilla jobbar. Saknar dig när man aldrig kan nå dig.
Ska hjälpa Dennis att flytta på tisdag och då blir det att investera i en ny TV. Fina grejer.

Tänk om vi skulle vakna
utan läppar
med hela munnen fylld av jord
bakom tungan inga ord
Tänk om jag skulle vakna,
vara farlig
med hela munnen fylld av blod
Jag bet min tunga när du log


Allt jag ville säga
glömde jag i kväll
Allt jag ville vara behöll jag
alltid för mig själv...


Tänk om vi skulle vakna, inte andas
Våra lungor tömda på luft
precis som om vi fått en knuff
Det känns som om någon
kapat våra fötter
och hela sängen fylls av blod
och hela golvet är fullt av skor


Allt jag ville säga
glömde jag i kväll
Allt jag ville vara behöll jag
alltid för mig själv...


Dagens Youtube:


MVH
Kungen

Square one here I come

Har fått lite pikar om att jag inte uppdaterar min blogg så är väl dags nu. Helgen spenderades i Gislaved vilket var mycket kul :) Vi gjorde egentligen inget speciellt utan vi tränade och umgicks. På lördagen var vi och grillade korv och drack varm chocklad. Gott :D Gick även lite på is för första gången denna vinter. Fick även äran att vara nära den fina (enligt vissa) ån Nissan. Men den är bara bred och krokig. Tacka fan vet jag Kölsaån. Info på Wikipedia: Kölstaån.  Där snackar vi å. Bästa någonsin. Titta så vacker den är:

193241-67
Foto: Sepro.
Kan ju tillägga att bron som är på bilden hade ca två meter ner till vattnet i somras.

Ska iväg till skolan vid ett för sista seminariumet för delkursen. Segt, men är klar med recensionen iaf och det är skönt. Ska glo igenom lite litteratur nu innan tänkte jag bara, eller inte.

Blir fint med lite korvstroganoff till mat sen. Bästa livet.

Lite halvförskyld nu också. SKIT. Men förhoppningsvis natt-ol imorgon annars blir nog OK Linné lite bittra för det är andra gången jag anmäler mig och inte dyker upp :p

Kollat in en TV nu också så blir nog investering efter hemtentan. Då tar jag med Guitar Hero till Uppsala ockås. YES.

Tjo

Quiet heart

Skola idag. En rätt intressant föreläsning om skolans historia men vet inte om den var så givande egentligen. Det roligaste emd föreläsningen var att Marwan kom 50 min sent. Haha. Arbetslagsmöte efteråt men blev inte mycket klokare utan visste vad jag skulle göra iaf. uppgiften är klar snart, bara en liten sak till som är gjort på någon minut.

Tänkte jogga idag men väntar nog till lördag. Vågar itne chansa.

Kollar lite på hockeyn nu men är inte så intressant. Blir att kolla slutet på Braveheart då filmen jag tankar nu inte hinner bli klar :S

Sen har jag bestämt mig för att jag inom en vecka ska köpa en extern hårddisk samt en ny TV. Måste ha det nu.

Vet inte om Itunes blandar låtarna så bra när tre av fyra är med The Mo. Gör ju samtidigt inget då det är ett grymt band!

Fest på lördag i Västerås hos Eek. Blir nog kalas. Ska till kungliga hufvudstaden innan det och fira Mormor. Blir nog en trevlig dag.

Dagens bild:
193241-66
Svartån i Västerås.



Kungen

Busskrach och Västerås

Dagen började med strömavbrott kl sex imorse. Vet ej varför jag vaknade då men märkte att det inte fanns någon ström i lägenheten. Gjorde inte så mycket eftersom man sov men var lite kul att strömmen var borta typ en kvart bara. Sen blev det föreläsning om hållbar utveckling. SEEEEGT men lite lärande.

Sen hem och lite snabbt käk och sen vidare med buss 804 mot Västerås. Strax innan Enköping pallnitar busschauffören och stannar i vägkanten tyckte jag det var men sen kollar jag bak så ser jag att andra halvan av bussen är påväg ner i diket. Men stannde vid hälften och alla kunde traska ur utan problem. Tur att man inte satt längst bak då hade det nog vart lite läskigt faktiskt. Bilder finns nedan. Fick vänta in en annan buss som kom efter typ en kvart.

Gick på stan i Västerås i jakt på jeans. Blev två par. Yes. Ett par mörka levi's 511 och ett par ljusa nudie. Nöjd med dagen. :) Sen fika med Eek och några av hans klasspolare. Semla och kaffe dagen till ära. Sen hem och löka hos Eek och försöka övertala honom att käka kebab. Gick sådär utan det blev varma mackor med ost och hot dogs med chorizosmak. Mumma.

Lugn bussfärd hem i mörkret iaf. Det är inte gratis att åka TOR Uppsala-Västerås. Men men.

Dagens grymma bilder:
193241-65

193241-64

Imorgon blir det skola för hela slanten. Blir nog bra.

Tjena!

Uppsala

Hemma i Uppsala igen. Var i Söping i helgen och lökade mest. Skönt. Var på ocadkurs och blev misshandlad av LÅA. Ont men förhoppningsvis bra. Tror att jag känner lite mindre nu faktiskt och det är ju bra. Blir att gå på spinning ikväll för att hålla igång. Blir väl kul kanske. Kan vara bra att gå på någon gång ibland iaf.

Nyss vart i skolan på föreläsning om hållbar utveckling. Var bra känns det som. Nu vet man lite mer vad det handlar om inför seminariet på fredag. Ska läsa lite kurslitteratur nu strax. Blir fint det.

Lite ont i huvet nu också :S Tror att det sitter i nacken för har lite ont där också. Tigerbalsam är min drog just nu.

Imorgon blir det skola och kanske en tur till V-ås. Får se.


Dagens Youtube:


Förra årets mål...

Tjo

Fan

Mina löparskor är torra när man tar i de. Det är ett dåligt tecken.

En gammal klassiker


Kungen

Sov länge idag. Skönt. Fast kvart i nio är inte så länge egentligen men som vanligt när man gått upp kvart i åtta under veckan så vaknar man kvart i åtta idag. Men lyckades somna om och sov ett tag till. Sen sega jag länge innan jag åt frukort och nu sitter man här. Ska snart dra och hämta biljetten till resan hem. Åker kvart i fyra från U och kommer till Söping typ 90 min senare. I Köping blir det lite ocadkurs, massage och sen ska jag läsa lite litteratur inför nästa vecka. Inte så mycket faktiskt så det är skönt. :)

Hoppas ev på lite träning på söndag men är knappast troligt....

Dagens Youtube. Grym låt och video, tack Thomas.


Tjo


RSS 2.0