Idag har jag:

  •  Jobbat
  • Skjutit luftgevär
  • Ätit grillat för första gången i år
  • Funderat mycket

En händelsefattig dag alltså.
Imorgon är det sista dagtiden och sen är det en helg med tävlingar jag inte ska springa och högskoleprovet. Man får väl hoppas att det går bra.


Saknar, längtar

Hu og hei


Pumpen

Var hos läkaren idag. Fick ta EKG och blodprov. EKG var inte så bra som det kan vara med hjärtat. Tydligen pekade en kurva neråt där det borde peka uppåt. Jag förstod inte så mycket egentligen men hon sa att det var bra men inte bäst ungefär. Ingen infarkt sa hon och det var väl skönt att höra. Sen stod det något om kalium eller klorid, har glömt bort men undrar hur de kan mäta det och om det kan ha något samband med stället man jobbar på? Så nu är det vila till nästa vecka som gäller då det blir ett nytt EKG och kommer väl få gå med någon slags bandspelare ett dygn som ska spela in hjärtljuden. Blir väl spännande. Men hade väl gärna skippat det. Blodprov sen och där var det en rätt rolig sköterska. Hon hade en plansch där man kunde räkna kor på och hon räknade alltid med tjuren och en hund som var lik en ko. Men en tjur är väl inte en ko eller är de det?

Annars har det inte vart mycket idag. Skjutit lite och sen har jag vart till tippen men pappa. Inte så roligt men det gick fort. Väntar nu bara på kvällens match. Kommer bli kul.

Heja Sverige!

Grattis

Grattis Pernilla, riktigt bra gjort. Är glad för din skull. :)

Idag har jag inte gjort mycket. Skickade tillbaka högtalarna till datorn och väntar nu bara på de nya. Hoppas de kommer snart.

Var träning som jag stog över idag. Ska väl springa den nästa vecka istället tror jag. Har känt lite i bröstet idag och har hostat lite. :/  Ska till läkaren imorgon och ta EKG och lite annat. Bra det.

Skjutit lite luftgevär också, det är kul :)

Hej hej

Ont

Kan ju börja med att skriva att blogg.se är världens i särklass segaste sida. Har aldrig varit med om något liknande. Man får ju vara glad om man kan logga in eller läsa någons blogg.

Idag har jag gått dagtid. Riktigt tråkigt. Men städade lite och hjälpte till och skotta ur en svävkylare då dammsugaren som vanligt inte fungerade. Var seg imorse och trött mest hela dagen. Blir snart sängen som gäller nu.

Tränade idag. Såg fram emot ett intervallpass och sen innebandy med jobbet ikväll. Men det blev bara nio intervaller för att sen inse att det inte håller längre. Var grymt fräsch och kunde trycka på som fan. Men hade ont i bröstet. Vet inte vad det var. Har haft det lite förut men inte så mycket som nu. Kändes som man inte fick all den luft man behövde, men det kan itne vara astma heller för jag har ont nu också. Ska ringa läkaren imorgon och förhoppningsvis få tid imorgon. Men han kommer bara säga att det inte är någon fara och sen gå på kafferast. Men får tjata på honom. Hoppas det är inte något farligt...

Ska sova snart.
Hej

Lediga veckan

Det är inte dumt att vara ledig en hel vecka. Mumma. Direkt efter klivit av skiftet i måndagsmorse satte jag mig på tåget och drog mig ner mot småland. Sov lite på tåget och lite på bussen. Var ändå ett lik på kvällen. Sjukt trött. Kom hem igår. Hos Pernilla har jag: sovit, sovit, bakat kakor, åkt till halmstad och badat, tränat, vart på nybörjarkurs, kollat på glenn killing i manegen, kollat på film och spelat kort. :)
Åkte som sagt var hem igår, inte roligt alls. :(

Igårkväll så bar det av till Kalle med några pilsner som följeslagare. Vi kollade på Cocodile Dundee ett och två innan vi gick iväg till en annan fest. Var väl okej där men inte mycket mer. Var lite för mycket fjortis där för att det skulel vara kul, men visst, vissa var trevliga men det fanns bottennapp. Blev Q8 två ggr under natten, gott med korv. Hemma ungefär kvart över två och sen sängen till kl tolv idag. Skönt skönt. Nu kollar/lyssnar jag på herrarnas jaktstart. Ska skriva klart här sen blir det att fokusera mer.

Ska ev ner på stan och kolla på längdskidor snart. Om jag orkar. ;)

Har även tränat lite nu i veckan. 40 min per dag i tre dagar. Inte mycket men var sjukt sliten. Kändes dock okej igår. Imorgon är det måsenstafetten. Blir str 2 för mig. Kommer bli roligt. Mindre kul är att åka halv sju på morgonen. Plus att det är sommartid då. Hurra hurra hurra. Men men.

Sen dagtid nästa vecka. Blir okej men lite segt.

Saknar...

Hade bra!

Hosta

Känns som en helt värdelös dag idag. Vaknade för tidigt. Upp ur sängen redan halv två. Illa illa. Men det är nog ingen fara. Bara jag får sova längre imorgon. Tre nätter kvar sen är det måndag och då flyr jag staden. Längtar så mycket nu. Hoppas att det går fort...

Annars är jag fortfarande lite småförskyld men en bättring idag. Var synd för var verkligen sugen på att träna förra veckan. Nu får det bli hårdkörning på lediga veckan istället..

Ska väl inte göra så mycket idag. Vara värdelös och lyssna på musik på datorn bara. Tråkigt. Usch. Ska väl röja lite på rummet också kanske. Behövs nu.

Hade bra!

Ont i halsen och TN

Har haft ont i halsen i tre dagar nu. Usch. Hatar att vara sjuk. Speciellt eftersom jag nu vill börja bygga formen ordentligt inför vårens kraftprov. Tävlingarnas tävling. Lite läskigt hur taggad jag är inför tiomila, men det är ju mitt mål med våren. Har varit hela vintern. Finns inget annat att satsa på. Konstigt också att banor över 10 km inte avskräcker mig helt längre. Ska bli kul att springa mycket natt nu på våren. Trvis bäst där. Har bra självförtroende och litar på mig själv på natten. Undrar varför det har blivit så. Jag som hatade att springa natt förut, längtar nu till natten. Tre nätter innan tiomila, svartnatta, KOK-natten och förhoppningsvis natt på Stigtomta.

Nu är det istället en förskylning som inte vill ge sig. Hoppas den är över till imorgon så att jag kan hinna med en träning innan jobbet. Gör min sista eftermiddag nu och kliver på fyra nätter efter det. Sen en veckas ledigt. Hurra hurra hurra. Åker bort då, ska bli mycket trevligt och mycket kul...

Har kört två dagar på TN också. Går ganska bra så nu kan jag blanda MCC och byta filter uppe i tornet. :)

Dags att fixa matlåda och sen hoja iväg till jobbet. Solen skiner och det är riktigt fint väder ute. Blåser inget så det är skönt. Igår hade jag motvind hela vägen till jobbet. Säkert 30 m/s. Det var mycket.

Snart måndag... Saknar


Grym film

Ha det bra.
Tja

Tävlingspremiär

Var i helgen nere i Halland och gjorde tävlingspremiär inom Sveriges gränser. Började på fredagkvällen med nattorientering på Galgberget inne i Halmstad. Närheten av Lv6. Där var det snabbtlöpt och en Cristian i rätt okej form. Lite ont i magen men annars gick det att trycka på bra. Någon onödig miss och lite för mycket utnyttjande av stigar kan man nog sammanfatta det med. På hotellet blev det lite skitgubbe innan det var sängdags. Jag och Roland sov på ett rum och Thomas och Jonas i det andra. Roligast på den kvällen var, förutom att springa, när Jonas var övertygad om att han skulle gå ut när vi spelade skitgubbe. Han sa någon om att han snart skulle gå ut. Men han glömde i några sekunder vilka han spelade mot. Cristian och Thomas börjar då att släppa spärrarna och spelar som vi gör när vi inte håller igen. Det slutade med att Jonas har ca 15 kort på handen och att Cristian och Thomas har inga kvar. Så går det!!!

Lördagen började kl åtta med frukost och resa till TC. Rätt trött från fredagen så det var en seg mil som väntade. Sprang dock stabilt under 7 min/km (som vissa andra inte klarar). Men fin terräng halva banan var kul.
Blev sen liten rundtur i Halmstad med avslutning på "The fox and anchor". En pub med god mat, öl och hockeyn på TV. Viktig seger för Brynäs. Senare kvällen blev det resa till Rolands bror där vi gled in och dominerade på "Guitar Hero II" och sen melodifestivalen. Var inte så imponerad av startfältet men rätt låt vann ju absolut.

Söndag och kavle. Grymt imponerad av Eric som sprang mycket bra!!! En andrasträcka för mig. Godkänt men itne mycket mer. En onödig bom på någon minut och lite trötta ben. Fin terräng. Max i Halmstad på vägen hem och snart hemma. Var riktigt skönt att komma hem. Lägger snart ut bilder på länken höger. Troligtvis imorgon.

Imorgon är det eftermiddag som gäller. Segt men skönt att sova länge. Sen är det en hel lång och dryg vecka kvar men det går förhoppningsvis fort.

Ses snart...

Hade bra! Hej hej


Nattskift

Jobbade nu förra natten. Tråkigt eftersom ett filter ver helt igensatt. Så det var bara in med dammusgaren och bråka. Inte jobbigt alls men riktigt tråkigt. Fabriken gick bra i övrigt så det var bra. Inatt är det dags att stänga av fabriken. Ganska skönt eftersom vi kör smälta från NP2 och inte Freddie King. Så stavas det säkert inte men säger det iaf. haha. Många var det som skulle komma ut och hjälpa till också så det kommer bli bra. Bara två nätter kvar nu sen ledig några dagar :)

Så idag har jag inte gjort något alls. Sov till tjugo över två. Perfekt. Men vaknar alltid vid elva när jag har jobbat natt. Tänkte imorse innan jag somnade att jag säkert skulle vakna då och mycket riktigt gjorde jag det. Skumt. Upp och äta frukost och sen lite datorn innan jag drar på träningen som börjar om knappt 90 min. Ska bli kul. Trodde jag kunde ha lite förskylning i kroppen men nu känns det inget alls. Blir att köra hårt. Kändes igår att det fanns lite form där iaf. Men långt ifrån bäst. Men det är jag på natten till den 29 april. Då är jag kung.

Hittade ett grymt bra inlägg på alternativet. Handlade om utvecklingen av tiomila. Signaturen "kieth d" klämmer till med följande rader:
"Den förändring av tiomila vi vill se är att tävlingen förläggs i "riktig" terräng....

Helst norrland eller iaf sådan terräng där de allra bästa får problem att gå under 7min/km och där vuxna män gråter efter målgång..."

Det vore en syn det.

Ännu ett citat men denna gång från Aftonbladet. Martin Larsson i skidlandslaget som är specialist på den klassiska stilen säger:

"Riktiga män särar inte på benen"

Det ska vara hårt och jävligt för att det ska vara något att ha. Både i skidspåret och i tiomilaskogen.

Har börjat längta mycket till tiomila nu. Kommer bli så kul. Startar på kavlen i helgen och tar väl där ett beslut om hur fortsättningen blir. Annars kan jag vara lite sugen på en annan sträcka och jag menar inte str 9. Men får se.

Tänker mycket på dig nu när du är borta. Du borde komma hem snart. Tiden går för sakta. Men jag hoppas du har kul där du är :)

Måste träna mina löpare på omanager snart också. Damerna blir vassa. Inte så bra förstärkningar som jag ville ha dock. Men det finns potential.

Hade bra.
Vi hörs!


Häftig bild:

image1

För er som inte ser var det står:

NATTSKIFT
<<Långa natten>> er ikke for normale mennesker.

Seg sida

Fredag
Man är ju inte så sugen på att skriva blogg när man varken kan läsa andras eller logga in på sidan. Segare sida har jag aldrig vart med om. Men nu har jag kommit in på sidan och kan skriva. Återstår att se om man kan posta. Sen tycker jag att det är väldigt lite kommentarer på mina inlägg. Skärpning på den fronten. Vet att det är några som läser varje dag så några få rader kan väl inte vara mycket? :p Skulle bli så glad iaf. Haha


Idag har jag jobbat, tränat och fixat med datorn. Är lite att göra innan man får den som man vill. Men nu har jag mycket fixat iaf. Bara lite office kvar sen är väl allt som det ska vara.


Tränade med Johan och Eric, lite seg bitvis men försökte samtidigt inte att trycka på något. Det kommer om någon vecka. Ev lite redan nästa.


Ska snart sova då jag ska jobba imorgon :( Inte kul alls. Usch, fabriken går illa som fan så det är inte kul alls att jobba just nu. Men det blir väl roligare den 15e.


Nästa helg blir det hallandspremiären. Ska bli grymt kul att tävla igen och ev visa form. Men den finns där någonstans iaf. Det vet jag. Återstår att se om den kommer nästa helg. Kan ju alltid hoppas. Natten blir kul men hoppas verkligen inte jag startar på slutet. Men med min tur startar jag nog sist på natten. Gör jag ofta när det är natt-tävling.


Pernilla åker till Irland imorgon. Är lite avundsjuk, är kul att åka utomlands och spec prata engelska hela tiden. Blir ju mer om man är på en sådan resa än på en vanlig semester. Två långa veckor ska jag klara mig utan DIG. Kommer blir jobbigt och segt. Du förgyller ju mina dagar. Men hoppas du har kul iaf :)

Brorsar har två polare här så då får man snällt slänga på sig hörlurar och lyssna på musiken via de. :/

Nej, nu blir det fixa frukost inför imorgon och sen lägga sig i sängen och vänta på att man kan ringa. Sen sova.

Hade bra.
Tja!


Lördag
Sparade mitt inlägg i anteckningar igår. Tur det eftersom världens sämsta sida inte fungerade.
Jobb idag. Riktigt värdelöst skift. Bara skit, gasmask på pga söderdelning = farligt. Men det var lugnt. Lämnade fabriken när den gick så det var bra. Tillbaka kl tjugo i sex imorgon bara. Men sista 12-timmars. Mycket skönt. :)

Nyss tittat på den inspelade tremilen med damer sedan imorse. Lite segt men kul att se norskorna som jobbar bra. Blev faktiskt inte sugen på att träna. Men det blir det imorgon. Herrarnas femmil ska spelas in och sedan tittas på i efterhand. Kommer bli spännande. Illa med gemensam start. Snart sängen. Mycket trött idag.
Skriv kommentar :p
Hej hej


RSS 2.0