Blåjeans

Oj, stilestånd. Vart ska jag börja :p
Tar dagen som varit. Har vart på föreläsning och det var inte så spännande. Han var väl bra och informativ men åh vad tråkigt det var. Satt bara och längtade ut. Sen skyndade jag mig ner till stationen och hämtade biljett till hemresan på måndag. Tog även tid ner dit för att se hur mycket tidigare jag måste gå från föreläsningen imorgon. Tror jag sticker kvart i. Det räcker säkert med tio i men blir bitter om jag missar tåget. Kan ju ta några senare men lite på SJ? ALDRIG. Så ska fixa matsäck imorgonbitti, blir att steka ägg och gå till ICA och köpa baguette. Mm, gott.

I helgen var Pernilla här i Uppsala. Det var mycket trevligt och välbehövligt. Vi slappade och kollade på Råttatouille ena kvällen och 1408 andra. Rolig film och 1408 var väl lite speciell men rätt bra ändå. På söndagen var vi och badade på Fyrishov. Jag har vart där tidigare när man var mindre och ville komma ihåg att det var asbra äventyrsbad, men minnet svek mig och det var mest skit :p Men vattenrutchbanan (?) var kul och jag satte rekord i den ena som jag bara utökade hela tiden.

Imorgon blir det Gislaved och det ryktas om fisk på fredagskvällen. Gott, var längesen jag åt fisk.

Har pluggat lite idag också. Seg bok att läsa nu. Sen har jag också handlat kurslitteratur för 900 sköna kronor (60 spänn rabatt). Välspenderade pengar. Men blir kul att läsa de sen :)

 
Revolt III. Fan nu är det nära. Dåligt ljud men skön stämning.

Dags att spöa Magnusson på fotboll nu. Tjo


Kungen

Var upp tre gånger idag för att kolal min tenta av läraren. Men han var fan inte där någon gång. Han gick hem vid tolv. Det ville jag också göra men fick sluta kl 16 efter två föreläsningar. I alla fall så fick jag tentan och satte den med marginal. FAN vad skönt. Så nu kan man lägga det momentet bakom sig. Halva kursen klar. Finfint.

Sen när jag skulle upp dit sista gången fick vi ta hjälp av studierektorna för att låsa upp den andra lärarens rum. Då han att det krävdes lite "rumpjobb" för att han skulle göra det och så garva han som fan åt mig och de två andra killarna som var där. Lite roligt var det men tänk om han hade sagt det till en tjej, sparken direkt. Haha.
Två föreläsningar som sagt och det var fan drygt men gick väl bra. Tänkte renskriva den ena idag för jag har inte så mycket för mig direkt. Men så är det när man inte känner så mycket folk eftersom man inte har någon klass :S Men det blir bättre sen i vår :)

Sen har jag vikt ihop min tvätt och srterat upp lite i garderoben. Sen imorgon ska jag städa hela lägenheten och dammsuga och annat skit. Pernilla kommer ju så då måste det vara fint :p Men det är fint här men en övergång av allt skadar ju inte.

Vi ska kolla på lite film imorgon och sen på söndag ska vi ev gå och bada och sen ska vi gå och kolla vart Pelle Svanslös bor :)

Ska upp och handla lite på stan imorgon också. Måste köpa lite saker som kan vara bra att ha, typ en hålslag och en sax.

Lyssnar som fan på kent nu. itunes/ipoden slänger mest på de gamla skivorna och det är ju inte så man gråter direkt. Men kent och verkligen är fan inte dåliga. Men det är ju heller ingen fel på den nya :)

Ska nog kolla lite på postkodmiljonären nu. Lite tråkigt att dock alltid veta rätt svar.

Farsan skickade över mina anteckningar och skickade samtidigt med Kölstakartan. Ser bra ut. Kan bli kul som fan att springa där :)

193241-55
Min krona. (Egentligen Erik XIV men jag får låna ibland)

Grym musikvideo:


Tja fan


RSS 2.0