Gårdagens bana



Lägger endast ut den för att kunna länka till den i min träningsdagbok.
För de som vill kunna förstora lite: https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/193241/images/2008/banor-krokmossen-middle_2_22414369.jpg

Slarv till sjuan och sjukt mycket snö i skogen.

Ett tips.

Nu när snön är här kan jag verkligen rekomendera en löptur i skogen. Var ute i Stadsskogen igår och sprang en vända. Blev på några stigar där det inte finns elljusspår men endå var så ljust att man nästan kan läsa på kartan. Så vitt och fint att man nästan blev tårögd. Passade på att springa brevid stigen där tillfälle gavs. Underbart med vinter!

Karta

Från gårdagens träning. Mycket stygg terräng på vissa ställen.


Länk till hela kartan: https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/193241/images/2008/onsdagsnatt081119mellan_21897122.jpg

Till "inte helt säker men.."

Vem fan i helvete är du? Troligtvis är du en liten fegis som inte vågar stå för vem du är. Sen så kan du uppenbarligen ingenting om nattorientering då rakt på sällan är rätt alternativ i mörkret. För att undvika "the fucking fury" på riktigt så kan du gärna komma fram och be på dina bara knän om förlåtelse eller överbevisa mig om att rakt på är rätt mitt i mörka, svarta tiomilaskogen. Att överbevisa mig blir dock svårt då jag alltid har rätt. Idiot.

Träning.

Dagens karta med (dåliga) vägval.


Länk för hela kartan: https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/193241/images/2008/linnnatt-081112-banor-medellng-2_21342619.jpg


VFU

Ute på VFU nu på Rosendalsgymnasiet. Ska vara där i tre veckor. Första dagen idag och det verkar bra. Bra handledare och fin skola. Hoppas på tre roliga veckor nu.
Är i stort sett hel i foten nu. Har vart med på idrotten i skolan och tränat löpning några gånger, senast idag. Sprang för första gången denna höst på elljusspåret när det var mörkt. Är rätt mysigt ändå att bara ha mörker runt sig förutom några dåliga lampor med jämna mellanrum. Ska bli skönt att sätta igång träningen på allvar om några veckor. Mumma.
Blir Söping till helgen. Pernilla kommer dit. Hurra. :)

Dags att kolla lite saker inför morgondagen i skolan. Hejpa.

Grym låt. Den börjar efter 1.11
 

RSS 2.0