25manna och 2-2

Vart på 25manna i helgen. Det var riktigt kul. Gjorde ett okej lopp, inte mer. Någon liten bom plus att jag gjorde några onödiga stopp. Dock stukade jag foten rejält vid tredje sista och kunde knappt gå igår. Mycket bättre i dag och vågar nog på mig träning om någon dag. Kartan från lördagen. Jag sprang str 7. Mina vägval finns på plats 264 av 1384 godkända :) http://www.obasen.nu/runoway/runoway.php?version=4&competitionId=828
På lördagskvällen så var det klassfest och fotboll hos Jonatan. Det vart god öl samt hårda ord av Jonatan mot Sidleds-Danne.
Söndagen innehöll väldigt lite aktivitet från Larssons sida. Berodde rätt mycket på att jag var i stort sett handikappad. En slapp och skön dag.
I dag har jag varit i skolan tre timmar och lyssnat på Eva om motorik. Faktiskt en intressant föreläsning, tro det eller ej. Sen hem och plugga lite innan det var dags att bege sig till Studenternas IP och kolla in Sirius mot Jönköping S. En match som bjöd på rolig fotboll och 2-2. Det innebär att kontraktet inför nästa säsong är nästintill säkrat. Skönt. Ska försöka kolla in lite matcher då.
I morgon är det föreläsning sen plugg som gäller. troligtvis klassfest på kvällen också. :)

Studenternas IP


Tjo

Plugg och intervaller

Seg dag idag. Var tvungen att studera anatomi. Inge kul alls. Känns som jag lyckats hyfsat iaf. Lärt mig alla muskler och alla ben i skelettet nu iaf. Återstår bara att plugga in 1,5 böcker nu så sitter tentan utan problem. Inget besök på ILU idag alltså. Det gjorde ju att man kunde lägga dagen hur man vill. Hade tänkt träna imorse, men har haft lite ont i ryggen så sköt på det. Blev lunch istället och sen sova 45 min. Så skönt. Sen ut och träna. Blev 15 st 70-20. Kändes bra. Lite seg i benen på 7-9 intervallen men lyckades hålla samma längd på första och sista intervallen. Fint. Hade inte nå ont i ryggen när jag sprang heller. Lite stel nu men skönt att kunna springa obehindrat. Blir intervaller imorgon också och sen vila/jogg tors och vila fredag.
Imorgon är det exemination i gymnastik. Är lite luddigt men verkar bara som om vi ska visa hur man passar vid div övningar. Då är det inga problem.

Dagens youtube.


Tjo

OL

Vart i skolan två ggr idag. Två lablektioner. Man lärde sig lite mer iaf men samtidigt så kunde man det om man bara koncentrerade sig och tänkte på hur musklerna agerar. Sen hem och slappa/plugga. Känns bra att jag musklerna vi ska ha nu :)
Vid halv fem blev det avreda mot Norby och OK Linnés klubbgård. 25mannatest i Stadsskogen var vad som erbjöds. Gick rätt okej men några onödiga bommar i ringen hade man ju kunnat vara utan. Småkuperat och detaljerat som bara den gör det svårt. Banan: http://www.jantroeng.se/ol/081002_lang.jpg

Imorgon är det orientering med Malmaskolan i Uppsala, alltså SKOL. :) Sen hemresa och träffa Pernilla. Hurra hurra.

Dagens youtube:


Tjo


How not to be seen.

Inte skrivit på ett tag men jag har haft annat för mig. Som Oskar säger: "Det är mycket nu". Plugg, träning och vara i skolan tar upp större delen av min tid. Idag kan jag dock kombinera de två andra delarna genom att orientera på skoltid. Mumma. Blir en gul bana så ska inte vara några större problem. Verkar dock ha regnat här i natt så kan vara lite blött :s
På fredag kommer Pernilla till Köping. Ska bli så kul att ses. Tävling på lördag och sen får vi se vad som händer på söndagen.

Dagens youtube. En riktig klassiker.



Tjena

RSS 2.0