Oringen, keps-ol och Yara.

Sitter på jobbet nu och väntar på att överföringen ska bli klar. Segt. Segare är att Pernilla är hemma och jag sitter här. Tråkigt tråkigt. inte mycket att göra åt tyvärr. En bil till sen idag så det blir nog bra.

Oringen var riktigt kul. Bodde med OK Gisle och det var bra. Roligt folk och skön stämning. Skönt att bo i stuga men väljer nog hellre husvagn och inte lika utspritt boende.
Etapp 1. Ser kartan och blir livrädd när jag ser att första kontrollen går att bomma satan. Men glider snyggt in på stigen och spikar den. Bommar dock näst sista med fem min. Skämmes. Men sämre var Thomas som bommade massor.
Etapp 2. En minut på ettan och 20 sek på tvåan sen var det färdigbommat för den dagen. Skönt.
Etapp 3. Spikar de tre första i sjukt svår terräng. Drar sen en fyraminutersbom på fyran. Blä.
Etapp 4. Fjäll-OL och en trött Cristian som dock bara bommar 1 minut.
Etapp 5. Går ut lugnt och spikar allt. Lite tur på tvåan dock. Springer om en trött Thomas och avslutar Oringen med att bomma näst sista med 30 sek och spurta ner en jävel från Alehof för andra året i rad. Skönt.
Sammanfattningsvis så var det ett godkänt Oringen med pigga ben de tre första dagarna. Blev bästa löpare från KAK och slutade på en 22a plats. Dock har jag bommar som ett svin på två etapper och det är ett stort IG.
Etapp 6. Fin förfest hos oss med många runda fötter, smala slipsar och öl. Skönsång på bussen till hotellet. Mycket folk så man tappade bort alla direkt. Liveband som avslutade med "Fear of the dark" och "Run to the hills". Grymt. Sen lång promenad hem till Lindvallen. Tur att det var nedförsbacke.

Sen har jag haft lediga dagar i Söping med Pernilla. vi har badat alla dagar i Gruvan, Skedvisjön (Skäääviskön) och vid Malmön.
Igår var det keps-ol och jag och Thomas dominerade som fan. Sen drog vi till Gruvan och badade. Där var även Robban och Fredrik Grann, en liten skräll.

Yara nu och väntar på Micke så jag ska ut och slita hårt.

Tjo

Yara

Sitter på jobbet nu. Ingen bil vid elva så har fixat klart till ettbilen så nu är det en timmes rast. Ska bara stänga av containern så drar jag och käkar. Fint. Städat och fint äre också :) Haft att göra lite nu så det har vart skönt. Fick en fin tröja av Norberg också. :) Sista dagen nu innan Oringen. Blir två veckor ledigt. Fick röd Yaraskjorta igår så tänkte ha den idag när det är varmt som fan ute. Det första man gör att att fasta i en ventil och slita bort tre knappar :p

70-20 igår. Fint. Båda Hedlundarna (ej syskon) är starka som fan. Gick okej för mig med. Några svackor men tror jag höll hyfsat jämn fart under de 16 st vi körde. Sen lite dusch och bastu. Blir Skinnsberg imorgon, två pass. Kul.

Så ikväll kan man vara uppe sent. Kan bli en pilsner och lite god mat för att fira "semestern".

Blir nog någon sorts träning idag. Vad vet jag inte.

KKOKs logo börjar ta sig. Hoppas vi får med en flagga till Oringen.

Tjo

Oj.

Fan, det verkar ju kul att blogga. Fortsätt så Thomas.
Jag ska börja också, imorgon, om jag har tid.
Har fyllt 22 nu. sjukt gammal. vart på grym konsert med kent. bästa låtlistan någonsin. dock slår den inte stadion, aldrig.

1. Stenbrott (Yes)
2. Max 500
3. Blåjeans (Yes)
4. Ingen kommer att tro dig
5. Celsius (Yes)
6. Kallt Kaffe (Yes)
7. Berlin
8. Ingenting
9. Vy från ett luftslott (rmx)
10. Kärleken Väntar
11. Vi kan väl vänta tills imorgon (Äntligen)
12. Den döda vinkeln
13. LSD, någon?
14. Generation Ex
15. Om Du Var Här/Dom Andra
16. 747  (Världens bästa.)
-------------------------
17. Beskyddaren
18. Utan Dina Andetag (Saknar..)
19. Håll Ditt Huvud Högt
20. Mannen i den vita hatten (Två extraverser, konfetti, grymt drag och nästan total minnesförlust)

Oringen nästa vecka. Fint det. Sängen nu. Jobbet kl 0600 imorgon. Mumma,

RSS 2.0