Vid din sida

Skola idag sen mycket slappa. Ska börja skriva anteckningar nu och ska sen börja läsa bok. :( Men men. Rätt så intressant bok nu iaf.

Har städvecka i korridoren och vad får man nä man kliver på veckan? Jo, stökigt som fan i köket, odiskat, inget undanplockat och återvinningen är så full att man inte kan bära kassen. Tack. Det sista man gör innan man lämnar över är väl för fan att se till att det är snyggt och allt är borta. Men vissa idioter tänker nog inte så.

Snart ska jag träna också. Tog med pannlampan upp hit så snart är det dags. Ska fixa lite skit med Linné snart också sen är vinterträningen igång. Fint fint.










































Längtar så mycket nu. Kan inte göra annat än att tänka på dig. Snart vi.









Svenskans roligaste ord.

Jag har kommit fram till vilket svenskans roligaste ord är. I alla fall enligt mig.

SMYGTRÄNAT.

Finns det något skönare ord egentligen? Att någon jävel är ute och vässar formen fast han har sagt att han ska vila eller sagt att han är sjuk. Ändå är han ute och kör hårt som fan utan att någon vet om det.
Smygträningar genomförs bäst på andra tider än de man vanligtvis tränar och viktigast av allt är att det är andra rundor som utnyttjas. Smygträningen utnyttjas mest av H45 och uppåt då de säger att de aldrig tränar och alltid är dåligt tränade på TC innan tävling. Vitsen med smygträningarna är ju självklart att ingen ska veta att man tränat men de har en förmåga att komma fram ändå pga respektive och att man är ju trots allt inte osynlig. Häftiga H21or använder inte smygträningen så ofta då de tränar hårt som fan varje dag.

Skola

Snart ska jag till skolan på föreläsning. ORKAR INTE. Har pluggat som en idiot nu inför förra tentan så hoppades på en ledig dag idag för lite lökning på hög nivå, men icke. Fattar inte vad det är för pucko som gjort schemat inför nästa moment. Flera dagar med två föreläsningar på och sen helt plötsligt två dagar ledigt mitt i veckan. Fan lägg föreläsningarna dör istället. Men icke. Tentan igår gick okej. Tror dock jag svarade lite skumt på en fråga men det ska nog fan gå ändå.

Kollade en en Beckfilm igår. Rätt bra faktiskt. Tankade hem en till i natt så blir nog en till ikväll. Borde ner på stan också och fixa lite skit som att fixa klipptid osv. :( Hatar att klippa mig.

Inbjudan till tiomila kom ut i nu i veckan och siktet är inställt. Sträcka två. Ska vara i min bästa form någonsin i vår. Blir motiverad som fan av att få inbjudan. Så nu ska jag fixa ihop ett träningsprogram för första gången på några år och nu finns varje dag utstakad fram till v9 2008. Fan vad kul det ska bli. Kollade upp OK Linnés sida idag och såg att det var natt-ol varje onsdag. Underbart. Nattkungen. Älskar fan det att bara ha lampan och kartan till hjälp. Vet inte varför. Hatade natt förut men kan motivera mig bra för det. Blir nog inte så många segrar i cupen i år dock för lite bättre grabbar nu än i jävla Arboga. ;) Var ju tvungen att hoppa över finalen för att låta någon annan vinna totalt. Ha!


Måste röra mig snart nu. Orkar inte sitta och glo i två jävla timmar nu. USCH.

Hejpa

Seminarium

Vart på seminarium idag. TRÅKIGT, men nyttigt. Man lär sig mycket. Så nu är det bara plugg som gäller fram tills det att tentan är nästa vecka. Ska koncentrera mig på anteckningarna från seminariumen och böcker så kommer det att gå fint.

Skulle handla lite folkbärs på ICA igår inför matchen. Men har man inget leg med sig så får man inte. :( Fast hon sa att hon trodde att jag var över 20 men att hon inte fick. Sen borde jag faktiskt tänkt på det då Pernilla jobbar på ICA.

Snart tvätt :(

Röv

Varför spelar de så jävla dåligt när det är ett motständ vi ska besegra. Nu har de lärt sig att besegra blåbären men de måste ju fan kunna slå de lagen som är bättre än blåbären och sämre än Sverige. Men inte. FAN. Hade vart fint att vinna gruppen men ser nog svårt ut nu. Men vi ska fan gå vidare. Sen är det svårt när vi i första inte har någon anfallare och sen efter ett tag i andra får en iaf. Zlatten och Elmander gör fan ingenting. Zlatan var bra mot Danmark men nu såg man ju hur han egentligen är. Bollarna borde vart på marken och nu blir det väl kritik mot Lagerbäck. FEL. Tar man oss till fem raka mästerskap är man inte dålig. Vi har gjort två dåliga matcher på kvalet och nu ska han väl hängas? ICKE.

Nog om fotboll. Fan, är konstant förskyld tror jag. Har ont i halsen idag också. :(

Ledig idag och har svarat på massa frågor till seminarieuppgifterna. Hatar seminarie men det är bra för man lär sig mycket. Ska försöka att inte säga ett ord imorgon igen :p Sen blir det plugg, plugg, plugg. Ska läsa om två böcker tror jag. Tror att det kan komma rätt mycket på Sveriges historia, men det är kul :D

Helgen blir ev här eller i Köping. Beror på om jag blir frisk eller inte.

Tvätt imorgon. Buuuuuuuu.

Orkar inte ta någon dagens bild :p

Tjenare

Colombus

Tja som fan.
Dagen har innehållit mycket plugg men väldigt låginensivt. Imorgon blir det hårdplugg med Perry Anderson, min bästa vän, INTE. Är väl en bra bok att ha läst men sjukt tråkig. Blä. Men men. Imorgon är det seminarie vilket jag inte gillar så mycket. Gillar verkligen inte att prata inför folk jag inte känner. Inte min grej. Men det går nog bra.

I helgen var det baklängessexan, det var trevligt. Utklädd som Yoda var man snyggast av alla.

Har även köpt kents nya skiva. Riktigt, riktigt, riktigt bra. Gillar Colombus och Ensammast i Sverige skarpt. Repeat på de två. :)

Måste handla imorgon. Hurra :(

Blir nog inge Rodhen, svalt intresse från andra i klubben och en sjuk Pernilla gör inte förutsättningarna till de bästa. Beslut tas snart iaf.

I helgen blir det en fredagkväll i Uppsala, sen OK Enens tävling på lördagen, hem och plugga och sen Sprint-KM på söndagen. Sen hem så fort som möjligt och gräva ner mig i böckerna igen då det väntar en tenta nästa onsdag. Känns hyfsat just nu men hoppas på bättring. Gör som förra gången att jag avslutar med att läsa igenom en bok som innehåller det mesta fast i lite minde format. 300 sidor plöjer jag lätt på en dag om jag vill :)

Colombus


du har tänkt
allt som sagts om mig
du kan tro allt du hört om mig
du kan ställa frågor om sanningen
finns den, eller finns det tusen

svara rakt från hjärtat nu
ditt medlidande kan jag va utan
om det här ska vara allt vi hann
så håll mig hårt, håll mig älskling nu


stockholm vaknar långsamt
på droger och på sorg
snön yr ut sin oskuld
till hela kungsholms torg
det känn som när jag kom hit
way back in 93
en ynklig rad av fotspår
en okänd kontinent


släpp, snälla släpp taget nu
jag kan stå, gå eller krypa härifrån
om det här är allt vi hinner med
så håll mig hårt min älskling


nu vaknar staden långsamt
och jag är full igen
snön yr ut sin oskuld
för skiten bara känns
det känns som när jag kom hit
way back in 93
en ynklig rad av fotspår
en oändlig kontinent


stockholm vaknar långsamt
och jag är full igen
snön yr ut sin oskuld
till hela kungsholmen
det känns som när vi kom hit
till möjlighetens land
du kan följa mina spår hem
colombus var mitt namn


Dagens bild:
193241-54
Data och Yoda på naxessegnälkab.

Tack som fan!


Berg & dalvana

Mycket upp och ner idag.

Har vart ledig idag så har inte gjort så mycket. Försökt pluggat men har väl gått sådär om man ska vara ärlig. Har iaf gjort alla seminarieuppgifter utom en nu men det är gjord snabbt sen. Köte även lite till kurslitteratur idag. Det bästa man kan lägga pengar på, eller inte. Kollade runt lite på stan sen också. Måste hitta ett par snygga handskar man kan köpa sen också. Men det löser sig.

Ruggigt laddad för kent nu. Kommer bli sjukt roligt. Snart kommer albumet också. Längtar. Tyckte att skivfodralet var fult som fan förut men börjat ändra mig.

Ska snart käka.

Saknar dig....

25manna

I helgen var det 25manna. Sprang str 5 och det gick väl sådär. Eftersom jag vart sjuk i veckan och hade lite ont i halsen ibland på lördagen så var det inte så konstigt att man var seg. En tvåminutersbom blev det dock. Dåligt dåligt. Sen vart det lite öl och Guitar Hero hemma hos mig, rätt trevligt men man var bra seg.
Söndagen lökade jag, pluggade och gick tipspromenad.
Idag skulle jag gått på föreläsning men salen var dubbelbokad så det blev hem att plugga lite. Sen student-ol vid slottet. Gick bra men dålig uppvärming gjorde att man var seg som fan i början. Fick lite ont i ryggen också. Sen när jag kom i mål fick jag veta något tråkigt. Jag hade hoppat över elvan och har nu stämplat fel omedvetet för första gången i mitt liv :( Jobbig upplevelse. Tur att det var idag och inte på 25manna bara.

Imorgon träning, föreläsning och plugg som gäller.

Dagens bild:
193241-53
Min häst Lippe som vi red på :)

Tjo

Fan

Mycket skit nu. Har vart ledig idag så dagen har vart mycket plugg. Nästan läst klart första boken så ligger väl lite efter kanske men nu börjar det roliga komma så de andra böckerna kommer gå fort som tusan. Har inte kunnat träna på hela veckan då halsen strejkar igen. Vaknade med ont i halsen imorse men efter en dag fylld av c-vitaminbrustabletter och vitlök i maten så börjar halsen kännas bra nu. Hoppas jag vaknar frisk imorgon.
Mycket skit med 25manna också. Återbud hit och återbud dit och tråkiga personer som inte vill springa. En dag kvar och det är många som kan tacka nej innan det, men det ska nog lösa sig.

Hade en riktigt bra föreläsare nu i veckan som pratade om kriser i Europa under medeltiden. Riktigt intressant och jag skrev 22 st sidor anteckningar. Ska inte bli kul att skriva rent det nu i helgen :/

Köping imorgon. Blir en visit över helgen och sen stannar jag kvar i Uppsala i två veckor. Hurra. axessegnälkaB nästa helg och Svansbo på besök. Kommer bli sjukt trevligt.

Snart läggdags.

Plugg och 25manna gör att du inte får allt fokus du förtjänar.
Förlåt, jag ska bättra mig.


Dagens bild:
193241-50
Yara visar sig från sin bästa sida.

Hej hej


RSS 2.0