Idrottslektion

Dag fyra på VFU. Micha, den andra lärarkandidaten, var sjuk idag så jag har vart ensam mest hela dagen. Var rätt tråkigt eftersom klassen hade en lång håltimme på förmiddagen och en håltimme på eftermiddagen samtidigt som de hade prov i svenska. Så mycket sitta själv så jag passade på att läsa lite kurslitteratur. Helt otroligt att författaren lyckas få ut 30 sidor text om ett ämne som borde fått plats på två sidor. Skittråkigt. Men eftermiddagen var kul som fan. Idrottslektion. :D Skridskor stod på schemat så jag hoja dig och fick låna ett par. Kungen snörar på sig ett par, tar på sig en röd VM-hjälm och glider in på isen i rock. :) Var lite snabba grunder först sen spela jag lite match och dominerade som fan. Efter det hjälpte jag några tjejer som var mindre bra på att åka skridskor. Haha. Men det gick bra för dem sen. Vart rätt jobbigt men kändes bra så jag kan nog springa på lördag. Det är bra.
Platt däck varje morgon. Mycket dåligt. Skyller på Marwan :p
Söping imorgon. Blir nog bra. Tränsta på söndag. Kul kul.
Unitedbulletinen kommer ut snart. Kommer bli grymt kul.

Hej hej.

Isola

Jag är kär. Isola. Vilken fullträff. Fast det visste jag ju redan.


Fortfarande på praktik. Kul som fan. Idag fick man glänsa lite på historian och lära dem så liven om den industriella revolutionen i England. Annars har vi mest gjort som de andra dagarna. Imorgon ska jag äta pannkana i skolmatsalen. Läskigt. Ska på idrottslektion också. Skridskor. Hoppas det finns att låna så man kan glänsa som fan ;)

Dags för kurslitteratur. Fan.

image75


Fixad hemtenta.

Yes. Satte den. Skönt.
Kul att både jag och läraren satte samma betyg med ungefär samma motivering :)

Slapp

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Typ inget alls. Bara kollar på skidskytte och nu ska jag kolla in friidrottsvm. Ska bli kul med Wissman och Jeng i final. Har läst lite lite lite kurslitteratur också.
Ska ner och handla snart så jag kan fixa köttfärssås så jag har matlåda till imorgon. VFU. Hjälp. Läskigt läskigt men går nog bra.
Anders Södergren är kung!
Mor och far var här igår. Gick en sväng på stan och käka på samma ställe som förra gången. Men det var gott.

Dagens bild:
193241-74
Kungen och Ers nåd. Kolla vad glad jag ser ut.....

Stocken

Igår vart det utgång på Stocken. Fan, nu har man vart på två stekarställen inom en vecka. Skärpning Cristian. Men trots det så vart det en förbannat rolig kväll. Så kul har jag nog inte haft sedan i lördags. Kvällen börjar med att Marwan kommer hit och strax efter det sluter Dennis upp. Det spelar Guitar Hero som fan. Självklart blev man bara bättre och bättre ju mer öl man hade innanför västen. Pettra sitter på msn och vill inte komma hit. Vi tvingar henne och när hon får veta att det bjuds på ljummen och avslagen öl kastar hon sig på bussen och sluter upp strax efter nio. Mycket skitsnack och gitarr. Jag spelar så hårt så att sladden åker ut ur PS2an. Haha. Promenad till Stocken med djupa diskussioner som följd. Avslagen öl till Dennis. Tror inte han gillade den. Haha.
Glider in med Dennis på hans KK. Går ett varv runt och hittar ett litet dansgolv med riktigt bra musik. Drack två öl på krogen. Dyrt med 28 spänn för en öl. :) På dansgolvet så har jag träffat min nya Gud. Sorry Jocke. Men fan vilken kille. Dansa som fan och var allmänt cool. Han introducerade oss för den nya kanindansen. Bästa någonsin. Såg ut som Klas Klättermus och Nico i The Mo. Sen dog musiken precis när DJn drog igång en Kisslåt. Då tar jag och några tjejer upp tråden och fortsätter sjunga på låten tills den går på igen. Haha. Sen glider vi till stora dansgolvet och fortsätter att dansa och visar även våra nya talanger inom kanindansen. Stället stänger vid två och vi går ut. Där har en kille lyckats ramla och fått ett staket över sig. Pettra går fram och frågar om han är hungrig där han ligger som ett djur på zoo. Givmild som hon är så trycker hon in 3/4 av korven i käften på honom och han avlider nästan. Haha.
Hemgång sen och sover till halv nio då Pernilla väcker mig. Somnar om sen när hon är på jobbet och vaknar halv tolv och mår som jag förtjänar. Glider som en kung till skolan sen och går på en rolig föreläsning och en föreläsning som jag kanske lyssnade 10 ord på totalt. Bäst var iaf när hon pratade om klättermöss och jag, Marwan och Pettra garvar som fan. :)
Sen hem och handla och nu sitter jag här. Ska snart fixa hemagjord pizza :D

Några bilder från igår:
193241-70
Marwan och Dennis kör hårt. Lisa tittar på på väggen.

193241-73
Koncentration på hög nivå.

193241-72
Pettra är imponerad av Grabbarna Bröl.

Tja fan

Vill inte

Vill inte läsa kurslitteraturen. Sjukt tråkig. Piss

Det snurrar i min skalle

Ingen skola idag. Skönt. Ska läsa lite kurslitteratur idag. Inte lika kul men bra att göra. Nästa vecka ska jag på mitt livs första praktik. Sjukt läskigt och kommer ha ångest på morgonen på måndag. Usch. Men blir nog bra. :)

Missade nästan hela herrarnas skitskytte. Piss. Damernas kl ett bli bra.

Dags för lite GH nu.
 


Hej

Köping, Familjen, kent, Västerås, öl, Vasaloppet, Uppsala

Helgen började i Söping. Tillbringade en natt där för att sen dra till Västerås och kolla in Familjen och kent. Familjen helt okej, men kent var grymma. Bra konsert men sjukt tråkig publik. Hatar idioter som står tre meter från sen och inte ens kan klappa lite under låten och efter. Köp sittplats för fan. Sov i Söping och sen Västerås igen. Drack massa öl. Var en kul kväll även om Slisk var under all kritik. Men det tog sig och efter en rätt avslagen efterfest slutade kvällen halv sex i Thomas soffa. Tio i åtta ringer klockan och dags för Vasaloppsstart. Efter man sett lite av vägövergången beslutade jag mig för at blunda lite och lyssna på kommentatorerna. Två sekunder senare sov man. Vaknar och kollar de sista två timmarna iaf. Kul kul.
Sen hem till Uppsala och Marwan kom förbvi en sväng.
Skola igår och man blev väl inte mycket klokare. Imorgon ska jag dock berätta en berättelse på fem minuter. Lite tråkigt men inga problem.
Har försökt ringa min husläkare här för jag har fortfarande ont i halsen. Men var upptaget hela dagen. Jävligt konstigt ställe. Får försöka hela dagen imorgon också.

Dagens bilder:
193241-68
Bilden som ingen trodde fanns.

193241-69
Thomas visar känslan efter en Jukolaresa.......


Hoj

RSS 2.0