Klassiker

Grym som fan!


Undervisningsfri dag

Idag har jag pluggat och slappat. Lite för mycket slapp kanske. Har dugga imorgon. Får se hur det går, men den bör inte vara alltför svår. Ska läsa igenom skiten lite nu och resten imorgon tänkte jag. Tråkigt. Har börjat på min förbannade hemtenta nu också. Har nästan en fråga klar. Bara tre kvar :)
Sprang i stadsskogen idag igen. Riktigt varmt i solen och jag var sjukt seg. Men tiden var bra ändå. Konstigt.
Speed på tv nu. Sett den 1000 ggr men tittar ändå. Men ska sluta glo nu.
Hejpa

Sol, bad och tvätt.

Igår solade jag hela dagen. Badade även några gånger i Vårdsätraviken. Det resulterade att jag på kvällen igår såg ut som en kräfta och kommer inte kunna vara ute idag när det är grymt fint väder. :S Fast gör samtidigt inte så mycket eftersom jag idag ska tvätta om 5 min och sen börja att bråka med hemtentan. Usch! Blir fem maskiner med tvätt. Haha, hade typ slut på kläder nästan. Blir träning sen på eftermiddagen, men är lång tid kvar till det. :)
Annars så har jag inga större planer för dagen idag. Ska nog försöka få en fråga klar iaf. Kan ju hoppas på det. Haha.
Nej, tvätt nu.
Hejpa

Plugg

Idag har jag varit duktig. Har vart i skolan och sen fixat klart min fältstudie och grupparbetet. Okej då, så svårt var det inte, men nu är det gjort iaf :) Ska läsa på lite inför fredagens dugga nu :S
Imorgon ska jag, Pettra och Dennis och bada :D Vårdsätraviken blir det med över 20 grader och sol som sällskap. Mumma. Måste nog göra lite på hemtentan där i solen, men det kommer jag fan inte att göra ändå. Haha. Men kul att bada.
Tränade nyss. Körde intervaller. Skönt att man var pigg. Imorgon blir det 7 km OL. Kul.
Dags att boka biljetter nu. Måste åka sent hem på söndagen då det är Sverige-Ukraina.

Tja fan

People

Var på studentskiva igår. Haha, det var några år sedan senast. Alla var små, haha. Men det var okej, hyfsat dra och bra musik. Drog hem rätt tidigt så somnade typ halv ett. Mumma. Idag mår jag fint förutom att jag är riktigt trött :S

Igår var jag i skolan på förmiddagen och fixade ihop arbetslagets VFU-uppgift. Den blev bra :) Sen mat, plugg och träning :D Gick segt, men det fanns lite form ändå. Bådar gott inför nästa vecka. Jag ska springa mitt andra millopp på tid med utmätt bana. Förra gången var 2005 på S1. Siktar på pers men, det är inte omöjligt.

Dags att käka lite snart. Skola vid tolv. :(

Hejpa

Fint väder, plugg och träning.

Fint väder som fan idag. Tillbringade dock förmiddagen i sängen. Ringde mamma också. Sjukt seg på morgonen :( Sen frukost och sen lite plugg vid datorn. Borde vart ute men svårt att skriva på en stationär dator ute :(
Träning nyss. Blev ett långpass. Nästan 20 km i solen. :) Mötte dock årets idiot ute på ett fält vid Hågaån. Det är vindstilla och över 20 grader. Då kommer det en lirare i svart tjocktröja och svarta jeans. Han må ju ha avlidit av värmeslag. haha.
Ska plugga lite nu innan jag fixar käk. Måste handla sen också. Inte så kul. Men men. :)
Nästa helg är det Köpingsfesten. Blir kul :D Blir nog bara fest på fredagen då jag måste upp kl sex på söndagen. Men det bruakr vara kul så det är nog lugnt :)

Gäsp

Jag har bara varit vaken i elva timmar men är sjuk trött ändå. Ska nog lägga mig i sängen snart :p Har pluggat lite idag och det var bra det :) Tillbringade typ tre timmar på kvällen i Flogsta och träffade Johan och Erik och några av Johans kompisar. Det var trevligt. Grillade lite burgare och snacka skit för att sedan avrunda med lite fotboll. Orienterarna mot de andra. Storseger för oss. Mest tack vare att Erik var talangfull och vi andra sprang sönder dem.
Kollar lite på melodifestivalen men den är rätt tråkig.
Sov gott.
Hejpa

ÖG

Sista dagen på VFU igår. Rätt seg dag faktiskt. Historia som sista lektion och det var kul iaf.
Kvällen startade hos Petra. Drack några öl där och sen drog vi till hennes kompis en kort sväng innan vi drog till bussen. ÖG var dött när vi kom dit. Snackade med Catrin, trevligt, och satt mest och kolla på folk typ. Sen startade dansgolvet och det var väl okej men inte mer. Drog hemåt vid två typ.
Trött när jag vaknade idag. Segat hela dagen och ska väl börja bråka med min hemtenta snart. Kanske....


Sprint-KM

Sprang sprint-KM med Linné idag. Gick mest skit :p Sprang dit så var bra uppvärmd men kände mig seg mest hela tiden och hade svårt att trycka på. Sen blev det ju inte bättre av en bom i början (slumpkontroll) och eftersom jag inte tittade på definitionen så blev det två fjantiga bommar till. Buuuu. Ska straffträna imorgon sen vila på lördag.
Annars har det vart VFU idag igen. Var kul. Var på en idrottslektion där de gjorde coopertestet. Bästa gubben sprang typ 2,6 km så de var inte så bra :p Skön idrottslärare hade de. Han sa att det var jobbigt att vara idrottslärare i maj då det gick åt så mycket solskyddsfaktor. Haha.
Imorgon är det sista dagen. Blir skönt fast den är lång. Gillar klassen och skolan men vill ha lov nu och läsa idrott sen :D

Helgen kommer att tillbringas i U. Blir ev lite pilsner imorgon och sen träning söndag. Sen plugg måste göras.

Min strumpa har antagit en fin form efter att ha torkat efter gårdagen. Den är ca 30 cm lång och är oböjbar :p


Hejpa

ILU, OL och CL

Ingen VFU idag utan blev en förmiddag på ILU. Bitvis okej men hatar fortfarande starkt allt som har med förskolan att göra. HATAR. Jag vinner inget på att veta det. Men men, bara att gilla läget. Sen efter skolan blev det Panini med Pettra. Trevligt.
Sen hem och studera lite innan träningen. Sprang mellanbanan. Fan, de har inga bra längder här i Linné. Mellan är för kort och långa är för lång när man är otränad. Bättre vore 7,5 km. Ideallängden för en träning. Så idag blev det bara 5,6 km. Dock sjukt fin skog bitvis och röjt på andra ställen. En bom på två min kanske, men kan skylla på kartan då det var ett nytt hygge som inte var med. Kände mig hyfsat pigg iaf. Skönt det.
Imorgon är det VFU igen med en idrottslektion :) Efter det Spring-KM med Linné. Springer dit och hem tänkte jag så får jag ett hyfsat pass. Ingen startlista än så får väl se när den kommer.
Nej, koncentration på fotbollen nu. Fint.
Dåligt med kommentarer.....................

Lycka

Ibland blir man bara lycklig när man surfar runt på Youtube. Se och njut..

VFU

Vart på praktik idag och igår. Fast inte så lång stund. Klassen jag följer var ledig idag så gled dit till en historielektion med en annan klass bara. Sen hem och äta, prata med Pernilla och ha ångest över att jag skulle ut och träna. Vart fan är motivationen när man behöver den som bäst? Sen blev det en fika med Pettra på stan istället. Kände mig lite loj så var säkert inte så kul att umgås med. :S
Blev träning ändå. Lite backintervaller vid Sten Sturemonumentet. Dålig form :(
Imorgon ska jag till ILU på någon info de har där. Blir säkert tråkigt. På kvällen ska jag dock orientera vilket jag hoppas blir kul som fan :D
Vill ha helg nu. Sen juni för då ska jag träffa Pernilla :D
Tsaren>> Planerat att det ska bli lördag andra augusti. Så se till att vara hemma då. Inbjudan utkommer snart!

Hejpa

Sängen

Snart dags för sängen. Fixat klart det jag ska ha gjort tills imorgon. Skönt det. Blev inte så mycket text men räcker väl som stöd för seminariet imorgon. Hoppas det går bra bara. Men han är skön läraren så det är nog lugnt.

Går upp åtta och ska ringa basen jag ska ha i sommar. Hoppas hon har något bra att säga.

Blodomloppet. Mumma.

.....

Jag HATAR att läsa värdelös kurslitteratur. Man lär sig fan ingenting. Usch. Riktigt less på värdelösa saker att läsa. Skönt att det snart är lov. Fast det ska ju spenderas på Yara, men då behöver man iaf inte sitta och läsa skitsaker, utan där jobbar man med skit. Höhö. Fast inte nu längre. Skitställe. Höhö. Bra humor idag.

Vilodag idag. Skönt. Imorgon blir det H21 på GW-klassisk. Den såg rolig ut.

Dags att återvända till boken nu. Blää.

Skogsplantering snart. Längtar...

Fokus, fokus, fokus.

Seg dag idag. Har fixat hälften av det som ska vara gjort till på fredag iaf. Bra det. Hjälpte även Sofia med att byta däck på hennes cykel. Snabbt gjort.

Träning med Linné sen. Fick cykla som en tok sen för jag var lite sen. Åkte iväg en bra bit sen. Norr om där deras tävling var. eller dagens start var precis där min bana på tävlingen vände. Sjukt svårt och mossar till förbannelse. Fint i skogen iaf, typ som Tisjön fast lite mer detaljerat och en miljon mer mossar. Grym som fan i början och spika de fem första. Sen en bomjävel och all motivation och fokusering försvann. Sen tog jag väl alla hyfsat okej men sprang mest och tänkte på hur tråkigt det var. Buuu.

Skola imorgon. Tråkigt men nödvändigt. Måste hämta min biljett hem till Söping och samt posta ett brev.

Sjukt dåligt med kommentarer. Jag försöker skriva åt alla men inte fan får man någon tillbaka. Buuuuuuu.

Tre kronor vann idag. Det var bra.

Hej

Långträsk.

Det blir nog av. Beslut tas ikväll. Skönt att Älvsbyn har två tävlingar där samtidigt. Mumma!


Lediga onsdagen

Idag är man "ledig". Skönt. Ska dock plugga lite och köpa lite kurslitteratur uppe på stan :( Det är fan inte gratis. Lagt sjukt mycket pengar på det denna vår. Usch.

Ikväll är det träning med Linné. Gemensam start och rätt många på min bana. Blir nog kul :D Ska dra som satan.

Skulle vart på ÖG igår men jag somnade på eftermiddagen och vaknade kvart i åtta. Lite sent att glida dit då :S Det gjorde att jag låg och stirrade i taket i natt :(

Frukost nu.
Världens bästa Youtube:


ÖL-OL

Sitter och filar på en fin inbjudan till ÖL-OL i sommar. KKOK behöver lite humor och den fixar självklart jag och Thomas. Kommer bli sjukt kul. Tränade idag på morgonen. En timme var skönt. Sen skola och nu sitter jag här. Ska på landskap ikväll på ÖG. Blir nog bra. Ska fixa lite pannkakor innan det. Mumma.
Ska nog läsa lite kurslitteratur ikväll. Tråkigt men måste göras :S

Ska nog kolla på eurovisionschagerfestivalen ändå. Sjukt bra låt från Lettland ska vara med:



Tja fan


14 km senare.

Sprang 14 km idag. Kändes inte så långt. Gick okej, men kall som fan om magen :S Började dagen med lite skönt plugg. Lindrigt att läsa en ledarskapsbok som handlar om idrott. Blev dock väldigt enformig efter ett tag. Drog ner på stan och fikade med Pettra. Trevligt. Dennis kom upp senare och det var kul att se honom. :) Sen dags att dra hem och plugga lite till.

Sen träning och givande samtal med Thomas. Långträsk låter som en jävligt bra idé. Det kör vi på. För er som inte vet så ligger Långträsk här. 920 fina och sköna kilometer från Söping. Thomas tyckte vi skulle åka till Kebabnekaise när vi ändå var i närheten. 450 fina km till. :D Kan bli en grym resa, hoppas den blir av.

Pernilla satte MVG i musiken idag. Du är grym. 20.0 och 20 år. Hurra. Bra dagar nu.

Dx Deluxe var kul :D Dock 6 min bomtid på 1800 meter. Sjukt svårt, men grymt kul.

Imorgon är det träning, skola och sen landskap på ÖG där jag ska glida dit och rösta på Dennis :)

Söping till helgen. GW-bana på fredag. Sen min favoritsyssla på lördag, skogsplantering. Hurra, längtar redan. Söndag och Kilsbergsterräng. Hoppas det blir fint annars finns risken att jag får traska hem. Det blir inte kul.

Dags för sängen snart så jag kan gå upp och träna tidigt :D
Godnatt

.....

Tränat idag. Gick rätt bra, men varmt som sjutton i solen så var rejält sliten när jag kom hem. Imorgon blir det intervaller på förmiddagen, laga punktering och sen DxDeluxe på eftermiddagen och kvällen. Skolan är rätt seg nu, men ska snart ut på VFU vilket blir kul.
Förra helgen var Pernilla här vilket var mycket lyckat och trevligt på alla sätt :D
Oringen och Jimmy Birklin kan dra åt helvete. Inget boende till sommarens näst största höjdpunkt. Så blir det bara för att alla ska ta med sig hela släkten. Så nu kommer någon unge sitta och dregla med sin mormor på TC medan KKOK är utspridda över hela Dalarna och har långt till allt. Bitter? Ja. Bra anledning? ABSOLUT!!!!!

Kvällen spenderades med Petra och hennes hund. Han satt inte still en sekund.

Pernilla fyller 20 år idag. Grattis. :)

Hej

RSS 2.0