Ny dator

Nya datorn kom idag. Men har inte blivit så glad över den än. Alltid är det något som krånglar. Nu är det något skumt med ena delen av högtalarna så bas är inte att tänka på just nu. Fan vad trött man blir när något skiter sig. Usch.

Åkte hem imorse. Är inte kul, absolut inte. Sen dröjer det ju så länge till nästa gång. Men hoppas du får kul på Irland iaf :) Själv ska man jobba och tävla. Tävla blir nog kul iaf. Hoppas jag.

Tränade med Johan idag. Snöade och lite skit. Var lite seg idag men det är man väl värd. Bara två dagars träning till sen en välbehövlig vila. Men då jobbar man ju istället. Haha.

Känns som allt jag skriver är negativt. Men är väl inte så bitter egentligen. Bara på högtalaren. Sen är det väl att man börjar bli lite trött nu. Var faktiskt uppe 0545 imorse. På tok för tidigt för att åka hem. Borde stannat kvar längre. Nu får datorn en paus till imorgon för nu ska jag sova. Är ju trött :p

Hade bra alla!

Hatar att hitta på rubriker

Fan, hade skrivit massa saker och sen fungerar det inte så det är väl bara att skriva om allt då :(
Dagen började kvart över sex då jag gick upp för att snabbt inse att jag tagit fel på en halvtimme. Trodde skidorna skulle börja kvart över. Men det var kvart i så det var bara att hoppa tillbaka till sängen där det redan låg ett levande lik. Har aldrig sett en så trött människa någongång. :p

Charlotte Kalla åkte bra och slutade på en mycket fin femte plats. Det gör att man nästan själv blir sugen på att träna som fan. Men sen kom man på vem man egentligen är och vilken kapacitet man har så då låg de planerna redan på is. Det gick fort. Men annars så är det kul att träna nu. Bara man inte tränar själv. Då blir det den slöa delen av mig som får bestämma. Det är inte bra. Men så fort man har någon med sig går det mycket lättare. Ikväll ska vi köra styrka och löpning innan. Troligtvis intervaller. Bläääääää. Men det är väl bra. Hoppas jag iaf.

Har anmält mig till Hallandspremiären nu så det ska bli kul att springa. Hoppas det inte är snö bara. Tycker inte om snö. :)

Pernilla pluggar lite nu men ska snart ut och ta några kort för ett ämne i skolan. Det blir väl okej men troligtvis tvingas jag stå modell. Inte lika kul, men eftersom att jag är sjukt snygg så får man väl ställa upp ;)

Åker hem imorgon. Inte kul med tanke på hur länge det dröjer innan nästa gång. Usch. Men hemma väntar förhoppningsvis min dator så jag får väl roa mig med den. Haha.

Hej hej

Seg morgon

Sitter i en soffa i en stad långt hemifrån. Staden är Gislaved och det är där man hänger ibland. Pernilla är o skolan just nu. Själv ska man ut och träna snart. Blir kanske en timmes löpning. En timme är lagom. haha. Här är det också snö men två plusgrader. Så det blir så äckligt tung snö. Hatar sånt. Ska det vara snö ska det vara minusgrader.

Resan ner igår var seg, inga förseningar vilket var riktigt skönt, men att åka med ont i huvet är lite tråkigare. Försökte sova och lyckades väl ibland. Men det blev inte mycket. Idag har jag inte ont iaf. :)

Tänkte jag skulle vara ute och träna vid kl ett men det kan jag nog glömma. Tio min kvar just nu. Inte en chans.

Var väldigt seg imorse. Varför blir man alltid det när man får sova länge? På gränsen till död är man ju. Det är ju skumt. För när man går upp kl fem och ska iväg till jobbet är man inte trött alls, men nu ska man vara helt seg.

Snart kommer min dator! Hurra hurra!

Hade bra! Tja

Guitar Hero

Nu får man tydligen passa sig vad man skriver för mamma och pappa hänger här, vilket jag inte vill. Så sluta gärna läs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska träna imorgon. Eric var sugen på att springa till Odenvalla och jag är inte den som är den så självklart hänger jag med.

Där jag skrev blogg lite sporadiskt förut såg man ju vilka som hade läst den, det gör man inte här. Så lämna gärna kommentarer så jag vet vilka ni är ;)

Nu börjar besökarna ramla in så det är väl dags att svida om och gå ut och vara social.

Imorgon är dagen jag har längtat efter.
21.50 Veckans bästa klockslag.


Ersbo-KOLF

Sprang från Ersbo norr om Kolsva till kolfstugan idag med några till. Kändes rätt okej men det var rätt mycket snö. Lite trött på all snö nu börjar jag nog bli nu.
Möte om vårsäsongen sen men det blev inga ändringar utan bara att man fick veta mer om damerna. Det var bra!

Gårdagen blev det alltså Hantis med goda vänner. Trevligt trevligt var det men hade vart riktigt kul med en pilsner i näven men jobb till 22 är inte den bästa uppladdningen, sen var det ju träning att tänka på idag också.

Vaknade kvart i sex och kollade på herrarnas skiathlon. Hatar japaner som inte kan göra vettiga banor och italienska tränare. Man kan väl egentligen inte skylla på banorna men tre svenskar var grymt starka och när säkert 15 st ramlar idag igen så kan man ju börja fundera på banornas kvalitet?

Det kommer folk hit idag och ska fira pappa, kommer väl bli trevligt men tankarna kommer vara på ett helt annat ställe. Men nu är det inte långt kvar. :)

Ledig fram till torsdag är inte helt fel det heller, men det kommer gå fort som vanligt och snart är man inne i fabriken igen....

Hoppas min dator kommer snart, måste ladda hem musik känner jag. Lyssnar rätt mycket på musik nu. Så fort jag får chans nästan. Ska bli fint med en ny dator.

Ska väl hjälpa till nu inför kvällen men man blir inte så taggad direkt när de bara skriker och tjatar hela tiden. Nog fan kan man få komma innanför dörren innan man måste göra något. Sen får man ju också veta vad man inte har gjort, men de vet intev ad jag egentligen gör. Sen om man jobbar eftermiddag hinner man typ vakna, kolla på VM, träna och åka till jobbet. Vill verkligen flytta nu. Längtar till att plugga i höst. Ska bli skönt att klara sig själv.

Jaja, skriv kommentar nu :)
Ev uppdatering ikväll. Får se om jag orkar. Jag är trött idag.
Träna imorgon. Nu är jag sugen..... Snart tiomila.

Västra långgatan

Sitter just nu i bilen på västra långgatan i stan. skriver från mobilen, alltid något att fördriva tiden med. ska bli spännande och se om det fungerar. hoppas nog det. haha. har nyss skjutsat hem eek och väntar nu på kalle och eric. tjuter i mina öron just nu, inte bra men så är det väl när det spelas hög musik. dagen har bestått av skidor på tvn imorse. träning och sen jobb. uppdatering imorgon.

NPK

Nyss hemkommen från eftermiddagsskiftet. Gick illa de första fyra timmarna men sen lugnade det ner sig. Passade på att städa lite så nu är det riktigt snyggt under Y-308. Återstår att se hur det ser ut imorgon. Skulle tippa på rätt värdelöst. :/ Men det är rätt skönt att städa där. Blir så stor skillnad så man blir riktigt nöjd när det är snyggt :)

Blev riktigt lat idag och åkte med Thomas hem. Var skönt men måste komma ihåg att lägga i cykelhållaren i bilen imorgon. Blir jobbigt annars. haha.

Nu finns det tre nya länkar til höger. Passa på att läsa.


Sen ska man tydligen uppdatera såhär med ett nytt inlägg och inte skriva lite längre ner i det förra. Blir ju lätt att missa och det stämmer säkert. Jobbigt att hitta på nya rubriker samma dag bara. haha

Imorgon blir det skidor igen. Ska kolla på lagsprinten och sen efter det ska jag klämma in en träning och lunch med Linus. Hade nog vart skönt att gå till jobbet imorgon men nu passar det inge bra.

Sen blir det nog utgång på kvällen efter jobbet. Nyktert men det blir säkert kul.

Hej hej


Kung Bore

Blä för kyla. Tycker om snö men hatar kyla. Det går inte alltid ihop men det kan ju vara mellan 0 och -5 grader. Inte minus 12 grader när man vaknar. Så slöfocken eller självbevarelsedriften tog överhanden idag och sa åt mig att stanna inne.
Får väl springa i trapporna inne på NPK istället. Men vet inte hur nyttigt det är för lungorna. Men än så lever jag. Det är bra.

Kollade på skid-sprinten nyss, kvalet gick bra så man får hoppas finalen blir något ännu bättre.

Snart kallar TVn. Hej hej

Sova bör man

Hade svårt att somna igår så det blev mindre än fem timmars sömn inatt. Men det gjorde inte så mycket.
Var pigg på morgonen, men fram mot halv ett var jag som ett levande lik. Hur trött som helst.
Sen blev man ju inte piggare av att man blev fullproppad av information om du man sköter en TN-fabrik.
Det är MYCKET att hålla reda på och saker man måste göra. Kommer aldrig gå bra, finns ingen logik. Men det sa jag om NPK också och nu går det ju bra ändå.

Sen var jag ner på stan och köpte present till mamma som fyller år imorgon. Blev förhoppningsvis bra. Gjorde även några andra ärenden.

Snart är det träning igen, styrka och löpning innan det. Men att ge sig ut och springa när det är -12 grader lockar lagom mycket. Men bör träna. Hoppas på en vändning snart. Den bör komma. Snö är fint men riktigt jobbigt att springa i. Sen blir man psykiskt dålig av att bara pulsa.


Dags att packa och åka iväg nu till träningen.

Saknar

21.05
Nyss tränat. Kanske inte slutar ändå. Gick bättre att springa även om vi bara sprang en halvtimme.
Men det var sjukt kallt.

Har hämtat rätt gitarr till Guitar Hero II nu, efter många om och men.
Men nu saknas bara ett returkuvert sen är allt uppklarat.

Imorgon blir det sprint på skidor på tv. Underbart. :)
Sen träning. Taggad igen. Det är kul.

Känns som onsdag.

Hela dagen idag har jag trott att det är onsdag. Men det är det ju inte. Beror nog på att jag verkligen ser fram emot helgen. Kommer bli en bra helg med massa träning och en bra avslutning ;) För min helg sträcker sig från fredag 22.00 till torsdag 06.00 Det är fint med långhelg ;)

Ibland är det inte bara skönt att duscha efter jobbet. Rann ner lite damm i ögonen och det gör fortfarande, undrar hur det blir med linserna sen. :/ Hoppas det löser sig bara.

Lyssnar på "När vi gräver guld i Usa" just nu. Det är en riktigt bra låt. Fina tankar. Haha.

Nu kunde jag klia mig i ögat utan att det gjorde ont så det bådar nog gott inför kvällens spektakel i Arboga.
Vintercup med stadsorientering. Kan ju inte annat är bli jobbigt. Men bra träning kanske.

Just nu tre kommentarer. Fortsätt gärna med det. Det var roligt ;)

Sen tror jag att "Verkligen" är det bästa svenska albumet någonsin. Det finns inte en dålig textrad ens. En helt underbar skiva i en klass för sig. KÖP!!!

Ev uppdatering ikväll.
Ha de bra!

20.49
Hatar att träna. Idag gick det värdelöst. Antingen tränar jag som fan eller så slutar jag helt. Känns som det nu. Tråkigt att det aldrig går bra.

Välkommen

Jaså, nu har man skaffat blogg.
Jag tror inte många kommer att tycka denna blogg är intressant för jag gör inte så mycket mer än jobbar och tränar.

Jag jobbar på en kemisk industi som operatör och tillverkar konstgödsel och sprängämnen. Alltså dynga och dynamit (nästan, eller inte alls i närheten men det lät bra)

Dagen bestod av en förmiddag på jobbet och fabriken stog still. Skönt trodde jag men icke. Har haft en seg dag där bara skitjobb har genomförts. Men nu är jag hemma iaf och det är skönt.
Hoppas de är igång nu och att dagen imorgon blir fin :)

Skulle tränat idag men det var innan jag sett min fot. Svullen som fan efter klantig stukning igår. Men det blir hårt imorgon i Arboga iaf.

Nej men titta. Vilken överraskning. Bara jobb och träning i min blogg. Får nog ta och bli ändring på det. Men det kommer det nog inte att bli ;)

Ikväll verkar bli en värdelös kväll med tidig sänggång.
Har iallafall bestämt en lunch med Linus, gammal klasskompis, på torsdag. Kommer bli trevligt, var ju längesen man såg honom.

Jaja, nog för idag. Kolla gärna grymma bilder på länken till höger ;)

RSS 2.0