ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

(Söndag)

Inte gjort så mycket idag. Pluggat lite och sen har jag tittat på div sport på TV samt genomfört yttligare ett långpass. Kändes bra idag. Märktes att man hade vilodag igår. Var inte planerat så från början så jag grämer mig lite att jag inte tog passet direkt på morgonen men dagen var helt perfekt i övrigt. Du är så bra.

Resten av kvällen ska jag plugga lite och förhoppningsvis somna tidigare än jag gjort de övriga dagarna denna vecka. Tänkte gå upp lite tidigare imorgon och börja slåss med kurslitteraturen ordentligt. Sagt det länge nu men inte fått tummen ur....


Dagens bild:
193241-60
Längst fram i svart rock står det en snubbe och smörar för läraren. Det är han jag nämnt förut, killen med cylinderhatt och käpp. Nu vet jag också vad han heter: Texas. HAHAHA. Heter man så är det inte konstigt att man blir en mupp.

Tjo

Grym dag

Kungen. Fick tillbaka tentan och hade satt den lätt. Sen glider man hem och kollar in studera.nu och ser att man är antagen till idrottslärarprogrammet till våren. Så nu är jag nöjd. Kommer gå grymt bra att träna ikväll... YES!

Billie Jean

Rätt slapp dag idag, förutom att dagen började med en löpträning på två timmar. Rejält sliten på mitten och sista tio minuterna annars gick det fint. Ser redan fram emot nästa träning. Sökt om medlemskap i OK Linné nu också så det är snart dags. Blir väl mest nattorientering jag dyker upp på men även på någon styrka tror jag.

Efter träningen var det dags att kolla in herrarnas skidskyttestafett och längdskidestafetten. Bra gjort av båda lagen men känns som om det vart lite stolpe in istället för stolpe ut så hade det blivit mycket bättre.

Föräldrarna var här idag och såg för första gången lägenheten när den väl var möblerad. Så vi kollade klart på stafetterna där skidskyttedamerna kom trea. Mycket bra. Sen gick vi en sväng på stan och åt god pasta på en italiensk restaurang. Gott gott. Sen drog vi tillbaka och de tog med sig en stol och åkte hem.

Imorgon blir det föreläsning och träning. Ska även plugga en del hade jag tänkte.

Klart slut!

Kungen.

More than a feeling

Vilken fin dag man har haft idag. Vaknar tjugo över elva och slänger på TV:n. 15 km klassiskt. Underbart. Frukost till det och sen 12,5 km skidskyttejaktstart herrar. Sen träning och hem och kolla damernas jaktstart. Sen käk och nu sitter man här. Morgondagen måste man träna tidigt så man inte missar de stafetter som kommer att vara. Ojoj, fin dag imorgon också. Så upp kl kvart över sju för frukost så att man kan vara ute och springa kl nio. Ett fint tvåtimmarspass väntar. Vinterns första. Underbart.

Käkade kebab i Uppsala för första gången igår. Var god faktiskt och sjukt stor. Men den var inte att klaga på. Inte som Köpings dock men 1000 ggr bättre än Verona.

Oj, bara tre grader varm ute nu. Så kallt har det inte vart under hela veckan. Vore skönt med lite snö snart.

Dagens bild:
193241-59
En liten del av det snygga gänget från gamla tredje pluton som var ute i Västerås och festa. Grym kväll.


Kungen

Paradise City

Ont i halsen idag igen. Buuuuu. Men hoppas på en dag frisk imorgon så jag kan träna. Vill ju inte gå runt och ha lite ont i halsen varje dag. Annars kan jag ju träna imorgon och hoppas på det bästa att det inte blir någon eftersläng. Jaja. Dagen idag har vart slapp, för slapp. Måste ta tag i kurslitteraturen snart. Men blir nog imorgon (kanske).

Gjorde korvstroganoff idag. Sjukt god faktiskt. Blev en matlåda kvar till imorgon och ser fram emot den redan nu. Tror att falukorv är det godaste som finns i världen. Den slår allt.


Morgondagen blir nog lugn också. Hoppas på träning sen en kväll där jag ev ska äta kebab i Uppsala för andra gången sedan jag flytta hit. Ska bli kul att smaka den för första gången var det med Sofie efter Reccegasquen och då var väl minnet sådär.


Troligtvis kommer inte blogg.se att fungera så är väl bäst att kopiera all text innan man ska publicera skiten.

Tvättat idag också men bara en maskin. Var träningskläderna som behövde en omgång.


Tog en promenad också och gick över andra sidan järnvägen. Nu har man lite fler stråk att springa om man gillar asfalt och är trött på Stadsskogen.


På lördag kommer mor och far hit så man lär ju också städa lite imorgon. :( Men ska bli bra att bli av med en stol samt få lite mer saker från Söping upp hit. Men trevligt att de kommer också.

Nu blir det sängen.


MVH
Hans Majestät Konungen.


Märk hur vår skugga

Vinterträningspremiär med OK Linné igår. Sjuk kul upplägg med Jukolastart och en inspelad Per Forsberg som säger "rör inte kartorna" typ 1000 gånger. Sen vart det inte lika roligt då det vart linjeorientering. Karta finns HÄR. Trodde innan att det bara var en vanlig bana och tänkte ta en på ca 7 då man kände sig lite sjuk i helgen (och bakfull) men när man såg hur det var upplagt så blev det ju minst 9,2 tänkte jag. Gick fint fram i ledet och det var ett bra tempo som drogs ner lite ibland då det vart kö när det blev lite mer obanat. Men när man skulle välja höger så var det inte en käft som drog däråt och eftersom man kände sig fräsch så var det bara att välja de längre alternativen. Men vek av sen och drog 11,3 men tre grabbar till. Gick upp och drog klungan lite och gick fel direkt :p Men det var mer killen innans fel som hade dragit oss snett från början. Sen en lång och skön, blöt mosse att springa i som resulterar i isbitar till fötter. Sjukt kallt och ont i fötterna. Efter mossen står det "Sugen på pizza?" och den skylten ville man ju bara riva ner men efter 200 m så stod det några med lite pizza och cider. Fint fint. Sen bara i mål och buss hem. Lite slappt att åka buss till träningarna men fan vad skönt :)

Skulle träna idag också men halsont stoppade de planerna och det blev Pirates of the Carribean III istället :)
Senare en promenad och hämta ut kentbiljetterna till Västeråskonserten. När man gått 20 min så började det regna såklart och man blev dyngsur :(

Har inte orkat plugga något idag men ska börja med kurslitteraturen imorgon.

MVH
Hans Majestät Konungen.

Vinternoll7

Var en stund sedan man skrev blogg nu. Men utan ork, lust och tid blir det sällan så. Hade tenta igår i tidigmodern historia = 1523-1815. Riktigt intressant moment men rätt tungt med mycket att lära in. Men hade lite flyt med frågorna på tentan vilket jag var välförtjänt av eftersom jag mer haft otur på de andra två tentorna. Men som det känns nu så bör jag ha satt den men man vet aldrig.

I Uppsala håller det på att gå över till vinter nu. Finns lite snö ute men är mest isigt och halt så det är livsfarligt att vara ute. Tänkte träna idag men lite ont i halsen och inga Ice Bug gör att det är bäst att stanna inne. Ska senare idag till Västerås och träffa några gamla kära lumparpolare. Kommer bli en grym kväll hoppas jag på. Det jobbiga är väl då att man måste raka sig :s Haha.

Håller på och tvättar nu också, eller är egentligen klar man har lite saker i torktumlaren också. Ska tvätta senare i veckan igen då jag måste tvätta träningskläder.

Var hos Pernilla förra helgen och lite i veckan. Var riktigt kul. Vi har alltid kul ihop. Vi gick också och mata änder :p Det fanns en monsterand som typ var fem gånger så stor som de andra. Misstänkte starkt att han åt de andra. Han var man lite rädd för nästan.

Igår vart det en vända på stan och började med att lämna in min klocka på batteribyte och tog sedan en stor sväng och hade en skjorta som första mål och en ny R90 som andra. Hittade först en R90 men den var orange och rätt skrikig så väntar med det ett tag och hoppas på att hitta en annan färg. När jag nästan hade gett upp jakten på en skjorta gled jag in i Levi'sbutiken och hittade en grym direkt. Fick hjälp av killen i butiken och började med en M. För liten :( Tänkte att man blivit så tjock att man inte kan ha medium längre. Men testade en annan sorts skjorta och där var medium nästan för stor så det var konstigt med tanke på att båda var Levi's och var nya. Men slutade med att jag köpte den första skjortan i L som passade bra. Blir ev den ikväll. Har inte bestämt mig helt.

Sen har jag också vart på kent i Globens Annex. Var en okej konsert men blev inte det riktiga draget på de nya låtarna. Men helt klart bra konsert. Kul att höra Berg & dalvana som har spelats flitigt under hösten.

vy från ett luftslott
berlin
max 500
400 slag
columbus
berg & dalvana
revolt III
10 minuter
innan allting tar slut
lsd, någon?
romeo återvänder ensam
generation ex
musik non stop
kärleken väntar
ingenting
ensammast i sverige

elefanter
vinternoll2
747

mannen i vita hatten

Ville ha 747 sist men mannen är inte dålig.

193241-56
Pernilla fick en fin tatuering när hon köpte tuggummi :)

Tjo

RSS 2.0