Uppsala

Tillbaka i staden där jag bor större delen av året. Känns mumma. Ska redan idag träffa folk man känner, så det blir nog bra fan :) Flyttade upp igår. Jag och brorsan tog farmors bil och åkte upp. Började med att tävla i Vänge först, sen drog vi hit. Lassa ur bilen och sen drog brorsan direkt typ. Var rätt  kul att hänga med honom, det är sällan det blir av. Tävlingen gick rätt bra, en bom på typ två min bara. Lite för mycket, men var rätt diffust där. Resten av dagen tillbringades med att plocka upp (nästan) alla saker. Har kläderna kvar. En stor hög i en IKEA-kasse. Lagom motiverande att ge sig i kast med den. Blä. På kvällen igår blev det OS-studion för sista gången 2008. Roligast med OS var att kolla på basket och höra Itzhak Skenström kommentera. :) Efter det blev det Batman begins. Skönt att se slutet denna gång.
Idag blir det en sväng på stan och köpa lite kurslitteratur, bla Orientera i skolan. Vet inte riktigt om jag behöver den, men lär ju investera ändå. Ett träningspass ska väl försöka hinnas med också.


Här har vi Itzhak som kommenterade basketen under OS.

Gislaved och intervaller

Är nere hos Pernilla sedan i söndags. Kom sent på kvällen. Tåget till Falköping vart över en timme sent och jag fick åka buss till Gislaved. Gick rätt bra ändå och blev bara 25 min sen. I måndags gjorde vi inget speciellt. Vi njöt mest båda av att vara lediga. Jag slutade jobbet i fredags. Skönt, men det har vart en förbannat rolig sommar på Yara. Gillar stämningen där, även om vissa knegare, (yngre), borde skärpa sig. Igår jobbade Pernilla mellan nio och 18. Det gjorde att jag kunde kolla på OS fullt ut och satt därför i soffan hela dagen. Vid kl sex kom Pernilla hem och vi drog direkt ut till OK Gisles klubbstuga. Där stog intervaller på schemat. Suck, tänkte jag. 3-2-1-1-2-3 var det som gällde. Var nästan för lite tänkte jag först, men ångrade mig snabbt då jag fick veta atvi skulle köra tre st omgångar av ovanstående intervaller. Ojoj. Inte blev det bättre av att hälften gick på ett riktigt styggt hygge. Men blev bara 2,5 set och det var nog bra, för jag var förbannat mör de sista två intervallerna. Sen hem, slappa lite och sen sova. Pernilla började jobba sju idag och jag gick upp åtta. Kollar som vanligt OS :) Ska ner till Ica vid ett och sen ska vi nog inte göra något speciellt på eftermiddagen. Blir OL ikväll på någon karta som är trasig av hyggen. Imorgon åker vi iväg någonstans och badar :)

Kommunen kan ta sig själv i röven. Det är bara fotboll, hockey och bandy som är något av värde i deras ögon. DÖ!!

Tävlingar

Tävlat i helgen. Svealandsmästerskap utanför Långhundra på lördagen och Ärlaträffen på söndagen. Båda dagarna bjöd på underbar terräng. Riktigt fint. Började båda dagarna med att bomma ettan. Lite onödigt. På lördagen var jag endast 10 m ifrån utan att se skärmen. Surt. Men det var en rolig helg. Roligast var dock att Johan Englöf var sjukt kaxig innan start och sa att han skulle slå mig med minst 10 minuter. Det slutade med att han slog mig på endast en sträcka. Ettan var det där jag bommade lite. Sen slog jag honom på resten :) Cristian 73 min, Johan 114 min. Ganska nära. Haha.
Var en sväng i Uppsala på fredagen också. Fanns dock ingen rolig post.
Idag hade jag tänk att träna, men var sjukt seg på morgonen och typ ont i hela kroppen, så det blev ingen. Lika bra tror jag. Imorgon ska jag köra lite brunbildsorientering. Ska bli kul. Lätt att fixa och en bra övning.
Ska snart ner och jobba men ska ner på stan och fixa nya linser först. Lika bra att passa på nu när man är i Köping.
Tja

Spikat bock

Yo.
Inte orkat att skriva på ett tag. Har iaf jobbat tre dagar på Yara och nu är jag ledig fyra dagar. Schönt. Nu har jag bara fyra skift kvar innan jag slutar. Känns bra. Var i Tränsta igår och körde lite OL. Var sjukt seg oh gjorde två dåliga bommar, men annars okej. Grymt fin skog. Åkte Birkens Posche ut. Mumma.
Idag sov jag länge, till halv nio. :) Men somnade halv elva så det blev några fina timmar på natten. Sen har jag och Eric vart ute i Kölstaskogen och spikat de sista bockarna så nu är det klart. Tänkte förut dra ner på stan och fixa nya linser men det regnar så det orkar jag inte. Ska istället till Sura och Letro med Marcus. Han ska köpa nya skor och jag ska kolla på en ny pannlampa. Inge köp nu utan bara klämma och känna lite. :)
Klubbkavle ikväll. Blir roligt om det är fint väder. Hoppas jag får bra lag :p
Ikväll ska jag boka biljett till Uppsala och till när jag ska åka till Pernilla. Åker nästa söndag, efter våran tävling, och kommer hem fredagen efter. Kommer bli så kul :D
Sen Uppsala efter det. Skönt.
Dags för käk. Hej hej.

Gäsp

Börjar bli rätt seg nu. Började dagen med att träna innan frukost. Jag och Pernilla spang tillsammans. Det gick bra men dog av hunger när jag duschade. God frukost efter det och sen segade jag och Pernilla mest :p Hjälpte mor att städa lite och sen vid halv ett ungefär kom Pernillas mamma och hämtade henne. Hon hade vart i Nykvarn och tog omvägen över Köping så båda fick sällskap hem. :) Första gången föräldrar träffas på två år :p Det var tråkigt när Pernilla åkte. Har vart så kul att ses i två veckor och nu är man lite ensam, men jag överlever nog och vi ses snart igen :)
Sen var det dags att gå upp på taket med pappa och lägga klart de sista takpannorna. Det var även lite till som skulle göras så det drog ut på tiden. Tog även slut på takpannor men vi hade 18 i reserv under altanen och behövde bara använda 15 så det var ju hur lugnt som helst :)
På kvällen har jag läst lite bok, Sveriges historia, och börjat kolla på Batman begins. Men eftersom min bror är rätt osmart ibland så hackade filmen pga att han lägger DVD-skivorna överallt så de blir sönderrepade. Surt värre och hoppas någon har den filmen så jag kan låna ;)

Dags för lite slösurfande nuoch sen sängen. Ska upp kvart över fem :( Men det blir fint som fan när man cyklar hem vid två.
Tja

RSS 2.0