Ändrade planer

Blir inge Uppsala i helgen utan jag vänder mig mot Köping. Ska åka på massage på lördagen samt ocadkurs samtidigt så det blir nog intressant. Men blir ev några öl på fredagskvällen. Gott gott. :)

Sen har jag inga andra planerför helgen förutom att plugga lite och slappa mycket :)

Falukorv

Mmmm, falukorv är gott. Har funderat på om den är godast ostekt eller stekt. Skulle bli rätt äckligt att äta den i stora mängder innan man stekte den men den är bra god innan också. Vad tycker ni? Kommentarer tack, fan ligger på ungefär samma siffra varje dag och ändå får jag bara kommentarer av Magnusson och Eek. Bättring.

Var nyss i skolan och hade seminarium. Gick rätt bra. Var i en bra grupp och blev vettiga diskussioner. Fått uppgifter till nästa seminarium nu också så ska göra de i helgen tänkte jag. Har nästan helg nu för imorgon ska jag bara på en kurs i Word som jag tänkte kan vara bra att ha i bagaget innan man börjar bråka med hemtentamen.

Tänkte ut och träna LITE sen. Är rätt stel från igår men det kändes ju hyfsat att springa så det ska nog gå bra. Vill träna mer dock.............. Träningstävling med Linné på lördag. Är dock vid IF Thors klubbstuga. Hoppas på bra terräng. Var dock en tönt och anmälde mig i Öppen 1 som är 7,5 km. 10,5 km i H21 kändes inte så lockande.

Ska upp och hämta historiatentan nu också. Sen köpa tigerbalsam och handla lite mat. Kvällen bjuder på rester. Köttfärssås och pasta är inte fy men lite segt när man ätit det i tre dagar i rad nu. :p

Fortfarande snö i Uppsala. Fint men rätt halt ute. Får se upp så man inte halkar vilket en i klassen gjort och typ brytit handleden. :/ (Sopa).

Dagen Youtube:


"Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön

Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö

Men älskling vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö"


Puss


Fredsstyrkan

Tittar lite på fredsstyrkan nu. Blir rätt sugen på att göra utlandstjänst nu. Vem vet, när man utbildat sig klart kanske man drar någonstans. Inte omöjligt. Kul att se är det iaf. Såg att en gammal Fk vi hade var med nere i Afghanistan nu.

Tränade nyss. Gick okej men lite ont ibland och lite stel nu efteråt men stretching kommer att göra susen. Hoppas jag..

Seminarium imorgon. Ska bli intressant att se hur seminarierna är på ILU. Kan bli bra. Ska dock hålla mig lite passiv, som vanligt. Nej då, ska väl försöka säga något iaf. Haha.

Räverace

Sjukt dålig film egentligen men lite kul och med höjdpunkten efter ca 4.45. Den har nog alla orienterare gjort någon gång :)


"min glaskropp springer"

Sjukt kul på "äntligen morgon" på mix megapol nyss. Var någon som hade något i ögat som kallas glaskropp som kan gå sönder vid starkt ljus. Och den personen, Alex Schulman (som berättade) och några till skulle vara med på en bild och när blixten smäller av typ 10 ggr sitter personen och skriker rakt ut och vrålar och ingen annan av de mediakåta personerna bryr sig. Sen går han och ställer sig i ett hörn och tar en rock över huvudet för att inte bli blind. Haha! Snart "Vinn Adams pengar", dagens bästa inslag. Johan från Falun vann idag. Vad bitter Adam blir. Skönt.

Sov rätt dåligt i natt. Drömde mycket. Var upp vid halv fem och kollade om det hade snöat men icke. Men nu jäklar snöar det. Underbart.

Frukost nu och sen plugg för hela slanten.

Dagens bild:
193241-63
Det snöar mer än vad man ser men detta är utsikten från ett fönster idag. Fint med snö :)

Hej

Kungen

Yes! Satte sista historiatentan. SKÖNT! Ska upp och hämta den imorgon men skönt att veta att den är fixad.

Blev ingen träning idag. Sjukt ont i huvudet och orkade inte då. Men blir imorgon :D Har stretchat lite idag också så är nog hel imorgon, eller inte.

Spelade nyss världens bästa spel till dator: Age of Empires II. Grymt.

Braveheart snart.
Puss

Dagens andra Youtube.

Ändrar mig om den förra. Detta är dagens med Sebastian Loeb:

Lunchrast

Just nu lunchrast men vet inte om man kan kalla det för lunchrast egentligen då jag inte har någon vettig aktivitet på eftermiddagen förutom en fotografering samt ett arbetslagsmöte där ingen har en aning som vad som skall göras så jag räknar kallt med att vara tillbaka i lägenheten runt kl två.
Har lite ont i huvet just nu. Drygt.
Ska träna senare idag också. Hurra hurra. Får se hur länge man klarar men det blir väl ingen överlång runda. Men lagom för min klena kropp.

Ledig imorgon. Yes! Ska träna samt plugga och fixa en H20-bana till VPT. Kommer bli grym som vanligt.

Dagens Youtube:
'

Tjo!

Smygbitter

Idag är jag lite smygbitter. Hatar kursen vi läser nu. Tror jag ska somna på varje föreläsning och och större delen av kurslitteraturen består av PDF-filer och det är itne det roligaste som finns att läsa hundra sidor inför morgondagen. PISS. Men ska snart bita i det sura äpplet och läsa allt direkt och sen vara jävligt nöjd med mig själv.

Gjorde nyss kyckling med ris och sås. Vart världens godaste sås! Blev två fina matlådor också så att man slipper laga mat senare :)

Ingen träning idag. FAN. Blir att skjuta upp den hårde veckan och förhoppningsvis kunna ta några stapplande steg imorgon.

Brorsan röck in på Livgardet idag och hamnade i Stab- och trossplutonen. Alltså samma pluton som jag låg i på övningarna. Det blir fina livet.

Är sugen på tävlingssäsong nu. Snart dags. Ska bara bättra på formen ännu mer så är jag redo.

Får bli dagens Youtube istället för dagens blid då jag inte orkar.
 

Hoj

MÅSTE ha..

Nu vet jag vad jag ska lägga mina sparade pengar på inom den närmsta framtiden, (inom ett halvår):
Jo en GPS/pulsklocka.


Den ska jag köpa.

 
och en TV.
 



och nya skor.







och nya jeans.




















och nya kläder.







och öl.















Just ja, glömde det med pengar. Attans.

Lök och hufvudstaden

Lugn helg den som var. Faktiskt skönt då det vart mycket i skolan i veckan. Men har läst lite litteratur iaf och det är ju bra. Försökte mig på att träna i lördags men min konstiga skada (sätesmuskeln) vill inte ge sig. Känns ingenting när man går men hugger direkt vid första löpsteget. Skumt. Har ett långpass planerat imorgon och det vill man ju ogärna missa. Annars får jag skjuta upp hela veckan och ta en lagom hård vecka den som kommer. Får se imorgon hur det är.

Inatt så var det fest i huset och de som hade festen var sjukt smarta och hade en rökmaskin som gjorde att brandlarmet gick och de väckte alltså hela kåken. Själv var man grym och röjde ner lite saker från väggen och stängde av strömmen till klockradion och la den i sängen innan man fatta att det var brandlarmet. Glider ut med kuddavtryck i ansiktet och snackar lite med de i korridoren innan alarmet äntligen slutar. Innan det slutat så var en av arrangörerna i festen innen i våran korridor och drog sönder en brandvarnare när hon försökte få det att sluta. Smidigt.

Idag slappade jag lite på förmiddagen innan jag satte mig på tåget till hufvudstaden och träffade Magnusson och Gaber. Trevligt trevligt. Började med lite syntlir av Magnusson, sen gled vi över till Gaber som bjöd på köttfärssås. Sa att jag ville ha lite eftersom jag inte var hungrig och jag fick en monsterportion som jag smugglade över till Magnusson och sen fick jag en mindre. Gott som fan!

Tunnelbanan in till Gamla stan och sen en promenad på jakt efter någoch schysst fik. Gick förbi några men det var mycket folk så slutade på ett ställe på Söder (tror jag) som var fint. Blev en vanlig kaffe med stor kycklingmacka. Fint! Satt där en bra stund och bara snackade skit. Sen hemfärd och sportspegeln innan datorn lockade.

Slut på stådveckan i korridoren också som är ett helvete.

En föreläsning imorgon och tänkte gå upp typ vid åtta och läsa lite litteratur innan jag glider dit.

 
Några snygga och hårda killar sitter och fikar.

Kollade även på halva Braveheart igår. Blir nog fortsättning på den imorgon då jag inte orkar kolla något nu.

Tjo

Tenta

Sorry att jag inte uppdaterat på länge. Men har koncentrerat mig på tentan som jag nyss har gjort. det gick okej men känns som jag hade lite otur med frågorna. Fyra kunde jag perfekt, en lite sämre och en ganska risigt. Konstigt nog hade han ingen direkt fråga om demokratiseringen, känns som den är rätt viktig ändå. Men men, känns som jag satte den iaf men det visar sig väl snart. Var även på introduktion för lärarprogrammet igår. Kan bli kul även om jag fasar lite för praktikerna. Ska läsa lite vad det handlar om mer nu i helgen tänkte jag. Helgen ja, jag åker hem till Söping och träffar Pernilla. Blir bäst så om vi ses i Köping. Långt som fan till Uppsala. Så bussen går om knappa halvtimmen. Blir först ett träningspass i Söping innan Pernilla dyker upp vid halv tiotiden. Ska bli kul. Träna blir dock inte lika kul. Ullvirundan är ju knappast den man hoppas av glädje inför, men rätt okej ändå.
Thomas var här igår också. Det var trevligt fast studierna vart väl lite lidande :p

Massa träning i helgen sen också. Det blir fint som fan!

Haepa

RSS 2.0