Paradise City

Ont i halsen idag igen. Buuuuu. Men hoppas på en dag frisk imorgon så jag kan träna. Vill ju inte gå runt och ha lite ont i halsen varje dag. Annars kan jag ju träna imorgon och hoppas på det bästa att det inte blir någon eftersläng. Jaja. Dagen idag har vart slapp, för slapp. Måste ta tag i kurslitteraturen snart. Men blir nog imorgon (kanske).

Gjorde korvstroganoff idag. Sjukt god faktiskt. Blev en matlåda kvar till imorgon och ser fram emot den redan nu. Tror att falukorv är det godaste som finns i världen. Den slår allt.


Morgondagen blir nog lugn också. Hoppas på träning sen en kväll där jag ev ska äta kebab i Uppsala för andra gången sedan jag flytta hit. Ska bli kul att smaka den för första gången var det med Sofie efter Reccegasquen och då var väl minnet sådär.


Troligtvis kommer inte blogg.se att fungera så är väl bäst att kopiera all text innan man ska publicera skiten.

Tvättat idag också men bara en maskin. Var träningskläderna som behövde en omgång.


Tog en promenad också och gick över andra sidan järnvägen. Nu har man lite fler stråk att springa om man gillar asfalt och är trött på Stadsskogen.


På lördag kommer mor och far hit så man lär ju också städa lite imorgon. :( Men ska bli bra att bli av med en stol samt få lite mer saker från Söping upp hit. Men trevligt att de kommer också.

Nu blir det sängen.


MVH
Hans Majestät Konungen.


Kommentarer
Postat av: Jon

Bra att du börjat använda lite annat än Kentlåtar som rubriker! Du är ju trots allt 21! :D

2007-12-07 @ 00:06:41
URL: http://www.jormaa.blogg.se
Postat av: Kungen

Det blir vad man lyssnar på för tillfället :)

2007-12-07 @ 09:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0