Nattskift

Jobbade nu förra natten. Tråkigt eftersom ett filter ver helt igensatt. Så det var bara in med dammusgaren och bråka. Inte jobbigt alls men riktigt tråkigt. Fabriken gick bra i övrigt så det var bra. Inatt är det dags att stänga av fabriken. Ganska skönt eftersom vi kör smälta från NP2 och inte Freddie King. Så stavas det säkert inte men säger det iaf. haha. Många var det som skulle komma ut och hjälpa till också så det kommer bli bra. Bara två nätter kvar nu sen ledig några dagar :)

Så idag har jag inte gjort något alls. Sov till tjugo över två. Perfekt. Men vaknar alltid vid elva när jag har jobbat natt. Tänkte imorse innan jag somnade att jag säkert skulle vakna då och mycket riktigt gjorde jag det. Skumt. Upp och äta frukost och sen lite datorn innan jag drar på träningen som börjar om knappt 90 min. Ska bli kul. Trodde jag kunde ha lite förskylning i kroppen men nu känns det inget alls. Blir att köra hårt. Kändes igår att det fanns lite form där iaf. Men långt ifrån bäst. Men det är jag på natten till den 29 april. Då är jag kung.

Hittade ett grymt bra inlägg på alternativet. Handlade om utvecklingen av tiomila. Signaturen "kieth d" klämmer till med följande rader:
"Den förändring av tiomila vi vill se är att tävlingen förläggs i "riktig" terräng....

Helst norrland eller iaf sådan terräng där de allra bästa får problem att gå under 7min/km och där vuxna män gråter efter målgång..."

Det vore en syn det.

Ännu ett citat men denna gång från Aftonbladet. Martin Larsson i skidlandslaget som är specialist på den klassiska stilen säger:

"Riktiga män särar inte på benen"

Det ska vara hårt och jävligt för att det ska vara något att ha. Både i skidspåret och i tiomilaskogen.

Har börjat längta mycket till tiomila nu. Kommer bli så kul. Startar på kavlen i helgen och tar väl där ett beslut om hur fortsättningen blir. Annars kan jag vara lite sugen på en annan sträcka och jag menar inte str 9. Men får se.

Tänker mycket på dig nu när du är borta. Du borde komma hem snart. Tiden går för sakta. Men jag hoppas du har kul där du är :)

Måste träna mina löpare på omanager snart också. Damerna blir vassa. Inte så bra förstärkningar som jag ville ha dock. Men det finns potential.

Hade bra.
Vi hörs!


Häftig bild:

image1

För er som inte ser var det står:

NATTSKIFT
<<Långa natten>> er ikke for normale mennesker.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej hoppas allt ar bra, sitter p[ ett internetcafe nu. l'ngtar efter dig men snart ses vi ju

2007-03-10 @ 23:09:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0