Ont

Kan ju börja med att skriva att blogg.se är världens i särklass segaste sida. Har aldrig varit med om något liknande. Man får ju vara glad om man kan logga in eller läsa någons blogg.

Idag har jag gått dagtid. Riktigt tråkigt. Men städade lite och hjälpte till och skotta ur en svävkylare då dammsugaren som vanligt inte fungerade. Var seg imorse och trött mest hela dagen. Blir snart sängen som gäller nu.

Tränade idag. Såg fram emot ett intervallpass och sen innebandy med jobbet ikväll. Men det blev bara nio intervaller för att sen inse att det inte håller längre. Var grymt fräsch och kunde trycka på som fan. Men hade ont i bröstet. Vet inte vad det var. Har haft det lite förut men inte så mycket som nu. Kändes som man inte fick all den luft man behövde, men det kan itne vara astma heller för jag har ont nu också. Ska ringa läkaren imorgon och förhoppningsvis få tid imorgon. Men han kommer bara säga att det inte är någon fara och sen gå på kafferast. Men får tjata på honom. Hoppas det är inte något farligt...

Ska sova snart.
Hej

Kommentarer
Postat av: pernilla

hoppas du blir bättre snart

2007-03-26 @ 21:57:51
URL: http://especially.blogg.se
Postat av: okhjonas

Tjata ordentligt! Vill inte ha en konkurrent mindre!! ;P ;) Hoppas det inget allvarligt..

2007-03-26 @ 22:12:08
URL: http://okhjonas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0