Tävlingspremiär

Var i helgen nere i Halland och gjorde tävlingspremiär inom Sveriges gränser. Började på fredagkvällen med nattorientering på Galgberget inne i Halmstad. Närheten av Lv6. Där var det snabbtlöpt och en Cristian i rätt okej form. Lite ont i magen men annars gick det att trycka på bra. Någon onödig miss och lite för mycket utnyttjande av stigar kan man nog sammanfatta det med. På hotellet blev det lite skitgubbe innan det var sängdags. Jag och Roland sov på ett rum och Thomas och Jonas i det andra. Roligast på den kvällen var, förutom att springa, när Jonas var övertygad om att han skulle gå ut när vi spelade skitgubbe. Han sa någon om att han snart skulle gå ut. Men han glömde i några sekunder vilka han spelade mot. Cristian och Thomas börjar då att släppa spärrarna och spelar som vi gör när vi inte håller igen. Det slutade med att Jonas har ca 15 kort på handen och att Cristian och Thomas har inga kvar. Så går det!!!

Lördagen började kl åtta med frukost och resa till TC. Rätt trött från fredagen så det var en seg mil som väntade. Sprang dock stabilt under 7 min/km (som vissa andra inte klarar). Men fin terräng halva banan var kul.
Blev sen liten rundtur i Halmstad med avslutning på "The fox and anchor". En pub med god mat, öl och hockeyn på TV. Viktig seger för Brynäs. Senare kvällen blev det resa till Rolands bror där vi gled in och dominerade på "Guitar Hero II" och sen melodifestivalen. Var inte så imponerad av startfältet men rätt låt vann ju absolut.

Söndag och kavle. Grymt imponerad av Eric som sprang mycket bra!!! En andrasträcka för mig. Godkänt men itne mycket mer. En onödig bom på någon minut och lite trötta ben. Fin terräng. Max i Halmstad på vägen hem och snart hemma. Var riktigt skönt att komma hem. Lägger snart ut bilder på länken höger. Troligtvis imorgon.

Imorgon är det eftermiddag som gäller. Segt men skönt att sova länge. Sen är det en hel lång och dryg vecka kvar men det går förhoppningsvis fort.

Ses snart...

Hade bra! Hej hej


Kommentarer
Postat av: okhjonas

Haha, tyckte ni såg lite molokna ut där vid kortspelandet så var ju tvungen å ta till Något för att "pigga upp er" ;D Haha :) Kul resa!!!!!

2007-03-11 @ 22:36:01
URL: http://okhjonas.se
Postat av: Anonym

Väntar på bilder! Kul blogg!

2007-03-12 @ 23:42:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0