Uppsala

Har nu läst Historia A i lite mer än en vecka och det går bra faktiskt. Trivs med det, intressant ämne även om kurslitteraturen kan vara lite tråkig ibland. Finna fina människor i kursen också, allt från hårdrockare till folk som tror att det fortfarande är 1800-tal och sen största stjärnan av alla: han som ser alla romerska kejsare som sina personliga vänner. Haha, höll på att garva ihjäl mig igår när han ställde frågor. Sen har man flera allmänt dryga personer som snackar som fan så fort vi har rast. Har hamnat framför henne två ggr och måste försöka undvika det :(
Idag väntar en 4 h lång föreläsning. Ska bli SÅ roligt. Men är ett intressant ämne idag så det kommer nog gå fort ändå. :)
Uppsala är en fin stad och det är grymt skönt att ha nära till allt. Har punka nu på cykeln så det tar jobbiga fem min till skolan istället för två. Det är tungt. Rätt skönt att bo i egen lägenhet också även om det kändes lite ovant i början. Gemensamt kök går bra då man får tillfällen att snacka skit med sina grannar vilket är rätt trevligt.

Har även hunnit med att börja träna igen även om det går riktigt segt för det mesta. En nattävling, en klassisk och ett KM har man hunnit avverka den senaste veckan. Ska strax ut på ett pass idag också och troligtvis ett imorgon med. Finns dock inte så många ställen att springa på så det är rätt tråkig stad att träna i. Där var faktiskt Köping 1000 ggr bättre.

Skumt väder, ena dagen fryser man ihjäl och andra är det upp mot 18 grader. Vet ju knappt hur man ska klä sig.

Imorgon åker jag hem igen för att köra ett medel-DM i Sörmland och sen en träningsdag på söndag. Får se vilken dag jag åker tillbaka bara. Sön el Mån, svårt val. Får kolla på biljetter sen. Sen måste jag fixa biljett till Reccegasquen också. Ska bli kul att lära sig lite nya saker, som hur man skålar här i Uppsala och hur man sjunger osv :)

Dagens bild:
193241-48
Världens snyggaste dörrmatta. Tack Pernilla :)

Tjo

Kommentarer
Postat av: Pernilla

lätt finaste dörrmattan jag har sett:p
Va bra att du skriver blogg, mera sånt, mera sånt...
Hoppas du hittar något bra ställe att springa på med

2007-09-06 @ 11:37:59
URL: http://especially.blogg.se
Postat av: En snygg jävel

Äntligen lite update. Du är seg med det mesta hörru. Vadå inga ställen att springa. jag har vart i uppsala, det är inte ewn sjö du bor i. Det finns vägar överallt.. bara att springa?? tänk så här, kuta med två t är också springa. ;) höhö.

2007-09-06 @ 17:46:19
URL: http://thomaseek.blogg.se
Postat av: Tsaren

Nu är ju detta en fristående kurs,
annars finns något som heter bluff-nollor.
Killen med alla kejsarna aspirerar starkt som bluff-nolla.
När det gäller sånger så måste du lära dig "måsen"
men det blir väl de sånger toastmastern väljer.
Höjer också ett varingens finger för punchen,
den är lömsk....

2007-09-09 @ 16:47:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0